e-Mobility vagyonkezelt részvénykosár

 

Az Alibaba vásárlása

Az Alibaba Group bejelentette, hogy felvásárolja az Ant Group startup részvények kb. egyötödét. Ázsia legnagyobb vállalata 730 millió dollár értékben, a sanghaji tőzsdén jegyzett „A”-részvényt vásárol meg stratégiai befektetőknek szóló részvények részeként-közölte az Alibaba. A tőzsdei bevezetés óta az Ant összesen 3,3 milliárd részvényt kíván eladni.

Az Alibaba vállalat részvénye ezen a héten 0,48%-ot korrigált. Az Alibaba vállalat november 2-án jelenik meg gyorsjelentésével, a cég részvényei vásárlása hosszútávon, már csak azért is jó lehetőség, mert az Alibaba Cloud Kína egyik legfontosabb informatikai cégóriása lett. A vállalat az e-kereskedelemben és az egyéb IT szolgáltatásokban vezető szereplő és a hetekben pedig egy olyan apró számítógépet mutatott be, amit számítástechnika jövőjének gondol.

 

Per az Alphabet-en belül

Az Alphabet egyezségre jutott egy perben, amelyben a testületet azzal vádolták, hogy vezetői helytelenül jártak el egyes nemi kérdésekben a vállalton belül. Az Alphabet vezetősége a kialakult helyzet miatt nem kaphat végkielégítést, és nem módosíthatja részvényeladási tervét, amíg folyik a nyomozás és a per folyik. A felek közt kialakult egyezség alatt a Google nem szabhat ki további titoktartási szankciókat, illetve egy 310 millió dolláros összeget is ki kell fizetnie egy tanácsadói testület finanszírozására, amely külső szakértőkből áll.

Az Alphabet vállalat részvényárfolyama 4,32%-ot emelkedett. Az Alphabet árfolyam-tartománya az 52 hetes időszakban 1008,87 és 1726,10 dollár között alakult. Az Alphabet egy biztos vállalat, az október 23-án megjelenő negyedéves jelentése szerint az Alphabet Inc. piaci teljesítménye 19,95%-kal jobb lett az előző negyedévhez képest. A vállalat teljes piaci értéke 1085,52 milliárd dollár, amely folyamatosan növekszik. Az elmúlt hónapban 35 elemző javasolta vásárlásra, míg négy tartásra az Alphabet Inc. részvényét.

 

A Tesla eladási számai

A Tesla a hét közepén a legjobb negyedéves eredményéről számolt be. Tesla megerősítette elkötelezettségét, hogy idén félmillió járművet értékesítsen globálisan. Az erős eredmények és az ambiciózus cél jó hír volt a befektetők számára, illetve az ezzel járó részvények értékének hirtelen növekedése, amely idén eddig több mint 400%-ot emelkedett. Az idei év első három negyedévében 319.000 autót szállított le a cég. A Tesla 874 millió dolláros nettó jövedelmet számolt el speciális tételek nélkül, ami 156%-os növekedést jelent az egy évvel ezelőtti eredményekhez képest.

A Tesla árfolyama ezen a héten 4,33%-ot korrigált. A Tesla összességében 1,4 milliárd dollárnyi szabad készpénzt termelt a negyedévben, készpénzállománya 14,5 milliárd dollárra nőtt a várt 13 milliárd dollárral szemben. A Tesla árbevétele 40%-kal, 8,8 milliárd dollárra nőtt év/év alapon a várt 8,3 milliárd dollárral szemben.

 

 

 

Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

 

Az Ecolab és a Water.org együttműködése

Az Ecolab partnerséget hirdet a Water.org-gal, hogy elősegítse a fenntartható vízhez való hozzáférést és javítsa a szennyvízkezelést a veszélyeztetett vízgyűjtőkön Indiában. A vállalat felmérései alapján minden 9. ember szenved ivóvízhiányban. A Water.org, a Matt Damon és Gary White által alapított szervezet milliárdos tőkét mozgósított kis kölcsönök támogatására, amelyek rászoruló emberek milliói számára biztosítják a biztonságos vízhez és a szennyvízelvezetéshez való hozzáférést.

Az Ecolab részvényei ezen a héten érdemben nem mozdultak. Az Ecolab világszerte sokat tesz azért, hogy a világ tisztább, biztonságosabb és egészségesebb hely legyen. Az Ecolab világvezető a víz, a higiéniai és az energia technológiák, valamint a szolgáltatások területén. A Zacks elemzőház szerint az Ecolab a történelmi mutatóihoz képest alacsony árfolyamon vásárolható meg. Az Ecolab részvényárfolyama nőhet, mivel ügyfelei világszerte növekednek. Így ügyfelei között a McDonald’s, a Microsoft, a Starbucks, az Apple, a Walmart és az Unilever egyaránt szerepel.

 

A UnitedHealth Group harmadik negyedéve

A UnitedHealth Group 3 milliárd dolláros harmadik negyedéves nyereségről számolt be a napokban, mely visszaesésnek számít az előzetesen kiadott előrejelzéseket figyelembe véve. A UnitedHealth, hasonlóan más egészségügyi szervezetekhez, a nyereséget több mint kétszeresére növelte az év elején, illetve az idei második negyedévben, 6 milliárd dollárra emelkedett nyereség a járványhelyzet alatt alakult ki. A UnitedHealthcare egészségbiztosítót és az Optum nagy egészségügyi szolgáltatót működtető UnitedHealth Group beszámolója szerint a nyereség 10%-kal, 3,25 milliárd dollárra csökkent a harmadik negyedévben, szemben a 2019 harmadik negyedévi 3,6 milliárd dollárral.

A UnitedHealth Group részvényárfolyama ezen a héten 0,21%-ot emelkedett. A UnitedHealth Group a termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálja két különböző platformon keresztül: a UnitedHealthcare, amely egészségügyi ellátást és ellátási szolgáltatásokat nyújt; valamint az Optum, amely információt és technológiát támogató egészségügyi szolgáltatásokat biztosít. A UnitedHealt Group a napokban elmondta, hogy felkészült a Kaliforniában élő gyermekek és fiatalok különféle mentális egészségügyi szükségleteinek kielégítésére, illetve fejlesztésére.

 

A Becton Dickinson két új igazgatóval bővül

A Becton Dickinson a világ egyik vezető orvostechnikai vállalata a héten bejelentette Patrick Kaltenbach kinevezését, mint ügyvezető alelnök és technológiai vezérigazgatónak, valamint Dave Hickey ügyvezető alelnöknek és elnöknek való kinevezését. Az 57 éves Kaltenbach felelős lesz a vállalat innovációs stratégiájának folytatásáért és az összes kutatási és fejlesztési (K+F) tevékenység vezetéséért, beleértve a jelenlegi innovációs folyamat végrehajtását és a jövőbeli termékportfólió fejlesztését.

A Becton Dickinson vállalat részvényárfolyama ezen a héten 1,39%-ot emelkedett. A héten az is kiderült, hogy a Becton Dickinson globális orvostechnológiai vállalat gyártásában készülő gyorstesztet várhatóan október végén kezdik el értékesíteni az európai piacokon és a sürgősségi osztályok, háziorvosok és gyermekorvosok használhatják majd. A vállalat szerint október végéig 8 milliót tesztet tudnak elkészíteni a globális piacokra. Ugyanakkor 2021 márciusáig pedig havi 12 millió gyártással számolnak.

 

 

 

Telemedia vagyonkezelt kosár

 

Az Amazon ismét terjeszkedik

Az e-kereskedelmi óriás, az Amazon további két logisztikai központot tervez megnyitni Tarrant megyében. Az új csomagkezelő létesítmények Mansfield-ben és Arlington-ban jövőre nyílhatnak meg, több mint 400.000 négyzetméter raktár- és logisztikai területtel. Az elmúlt év során az Amazon benyújtotta a terveket hasonló „kézbesítőállomásokra” McKinney, Frisco, Lewisville, Fort Worth, Grand Prairie, Forney és Balch Springs területén. A vállalat továbbá bejelentette, hogy az említett területeken tervben van egy elektromos szállító flotta kialakítása.

Az Amazon vállalat részvényárfolyama ezen a héten 2,09%-ot korrigált. Az Amazon az elmúlt hónapokban az indiai területen kezdett el tevékenykedni. Ezért először Mukesh Ambani indiai milliáros vezette Reliance Industries Ltd-vel kezdett rivalizálni, majd a Flipkart által uralt online kiskereskedelmi területekre vetett szemet a cég. De az is elmondható, hogy az amerikai óriás megpróbálja erősíteni jelenlétét Indiában az offline kiskereskedelmi térben, hogy kiegészítse a most már erős online jelenlétét.

 

A Facebook elindíthatja első randevú applikációját?

A Facebook 2020.10.21-én közölte, hogy 32 európai országban elindítja társkereső szolgáltatását, miután a bevezetést az év elején elcsúsztatták szabályozási problémák miatt, mert Írország adatvédelmi biztosa (DPC) aggodalmakat vetett fel az alkalmazással kapcsolatban. A DPC többször is felszólította a Facebook-ot, hogy az Európán belül szerzett adatokat kizárólagosan csak az Uniós irodákon belül kezeljék, mivel a Facebook jelenleg ezeket az adatokat az USA területén tárolja és kezeli. A Facebook jelenleg is adatvédelmi hatásvizsgálat alatt áll a DPC által. Az alkalmazás jelenleg 20 országban érhető el.

A Facebook vállalat részvényei ezen a héten 7,09%-ot emelkedtek. A Morgan Stanley elemzői szerint még mindig érdemes vásárolni a vállalat részvényeit, az elemzők szerint akár év végére várható a 300 dolláros célár, ami közel 5 százalékkal magasabb a jelenlegi árfolyamnál. A Facebook a jelenlegi amerikai választás hatására is erősödhet, illetve már csak azért is egy jó lehetőség, mert a hirdetéseken keresztül több, mint 2,5 milliárd embert ér el. A közösségi média óriás Facebook részvényei 2020-ban 38,75% -kal, a 2012-es IPO óta 587%-kal gyarapodtak.

 

Az Alliance Data és a Fiserv partneri kapcsolatota

Az adatközpontú marketing és fizetési megoldások vezető szolgáltatója, az Alliance Data Systems Corporation bejelentette, hogy Card Services üzletága, mely a kereskedelmi kártyaprogramok vezető szolgáltatója, aláírta a megállapodást a hitelkártya-feldolgozási szolgáltatások áttéréséről a Fiserv-re. A Fiserv jelenleg is a fizetések és a pénzügyi szolgáltatások technológiai megoldásainak vezető globális szolgáltatója.

A Fiserv részvényei ezen a héten 0,04%-ot korrigáltak. A Fiserv idén is végzett egy biztonsági felmérését a csalásokról és a visszaélésekről. A Fiserv tanulmánya megváltoztatta a fogyasztók bizalmát az online vásárlás és az online számlafizetési platformokkal szemben. A Fiserv arra törekszik, hogy a pénzt és az információkat olyan módon alakítsa, amely mozgatja a világot. A Fiserv, mint fintech cég az S&P 500 index és a FORTUNE 500 tagja és a FORTUNE vállalatai közé tartozik.

 

 

 

Kopernikus vagyonkezelt részvénykosár

 

Az Unilever ismét felülmúlta a várakozásokat

Az Unilever értékesítésének növekedése jóval meghaladta a várakozásokat a harmadik negyedévben a Lifebuoy szappan és más higiéniai termékek iránti erős kereslet miatt a koronavírus időszaka alatt. Az értékesítés növekedése a harmadik negyedévben 4,4% -os általános forgalomnövekedésről számolt be, amely ismét meghaladta az elemzők által várt 1,3 százalékot, míg a 12,9 milliárd eurós forgalom meghaladta a 12,7 milliárd eurós várakozásokat. A higiéniai szektor olyan cégeket is fellendített, mint a Reckitt Benckiser és a Procter&Gamble, amelyek mind a héten frissítették a teljes éves profit-előrejelzéseket, miután kibővítették a termelést, hogy kielégítsék a növekvő keresletet. A Nestlé, a világ legnagyobb élelmiszer-gyártója szintén úgy véli, hogy a Unilever által forgalmazott higiéniás termékeket kereslete még a jövő évben is jelentős lesz.

Az Unilever vállalat részvényei 2,8%-ot korrigáltak. A higiéniai termékek és az egyszerű és gyors élelmiszerek iránti igény fokozottan segíti az Unilever fellendülését ebben a lassú növekedési évben, amit a Covid-19 okozott. Az Unilever ételeinek és üdítői eladási növekedését az éttermek bezárása visszafogta, ugyanakkor az online értékesítés előtérbe hozta a fagyasztott élelmiszerek és a házhoz rendelhető jégkrémek fogyasztását. Az Unilever e-kereskedelmi vállalkozása 76%-kal nőtt ebben a negyedévben, a bevétel körülbelül 3,7 milliárd euró lett. Az Unilever kész mindent megtenni a környezettudatosságért és a műanyagcsomagolás mentességtől. A cég a jövőben az online értékesítési területre többet fordít és alapvető élelmiszereit és háztartási szereit szeretné bővíteni.

 

Vád alatt a Mastercard és a Visa

A Visa-t és a Mastercard-ot azzal vádolták, hogy a koronavírus-válság idején „túlzott díjak” felszámolásával pótolták a kiesett profitot. A brit kiskereskedelmi konzorcium szerint az elmúlt két évben a fizetési cégek által felszámított díjak csaknem megduplázódtak. Az elemzők figyelmeztették a társaságot, hogy az emelkedett költségek miatt a kiskereskedők kénytelenek lesznek áthárítani a többletköltségeket a fogyasztókra. A Mastercard azonban megkérdőjelezte a BRC megállapításait, és elmondta, hogy az üzletek által kifizetett összegek megegyeznek ár-érték kategóriában az 5 évvel ezelőtt mért díjakhoz képest. A Visa még nem nyilatkozott az ügyben.

A Mastercard részvényárfolyama ezen a héten 2,88%-ot korrigált, míg a Visa 1,12%-os mínuszban zárt. A Mastercard 29 országban tette elérhetővé az egyérintéses fizetések összeghatárának emelését. Ma már Európában a Mastercard kártyákkal végzett tranzakciók 75 százaléka egyetlen érintéssel történik. A Mastercard kutatása szerint 37%-kal többen kezdtek el online bankolni, több mint 28%-kal többen próbálják elsajátítani az online egészségkezelést és gyógyszer rendelést. A Visa-val kapcsolatban viszont érdemes elmondani, hogy több, mint 200 országban van jelen és a VisaNet másodpercenként 56.000 tranzakció engedélyezésére képes, legyen az dollár, penny, rubel, rúpia, jen cent vagy satang.

 

A SAP új élménymenedzsment programja

A gyorsan fejlődő globális munkahely kezelése érdekében az SAP, egy új SAP for HR megoldást vezet be. A humán élménymenedzsment megoldás személyre szabott digitális munkahelyet biztosít az alkalmazottak számára, ezzel kezelhetőbbé és korszerűbbé teszi a munkát. Célja továbbá az alkalmazottaknál annak elősegítése, hogy a munkát és a magánéletet össze tudják hangolni. Ez a SAP válasza azokra a kihívásokra, amelyekkel a vállalkozások manapság szembesülnek, amikor a távmunkát „működtetik” szervezeteik számára. A vállalat hivatalos közleménye szerint még az idei évben be fogják vezetni a technológiát, mivel még mindig előnyösnek tartják a home office használatát.

Az SAP részvényei ezen a héten 5,98%-os mínuszban zártak. Az SAP az elmúlt időszakban bizonyította és a jövőben is szeretné megmutatni a több mint 400.000 ügyfelének miként lehet megbízható partnere a digitális átalakulásban. Azt is közzétette nemrég az igazgatótanács, hogy egy többéves ütemterv keretében az SAP innovációs partnerekkel együttműködve azon fog dolgozni, hogy a fenntarthatósági faktorok széles körét beágyazzák az SAP termékportfóliójába a mérhető, elemezhető paraméterek közé.

 

 

Best of Dividens vagyonkezelt részvénykosár

 

A Shell biztonságosnak érzi létesítményeit

A Shell és az Unite szakszervezet október 21-én nézeteltérésbe keveredett a skóciai St. Fergus és Mossmorran gázüzemében végzett műveletek miatt, miután az unió „kritikus” biztonsági aggályokat vetett fel a létesítményekben. Az Unite arra figyelmeztette a Shell-t, hogy a St. Fergus és a mossmorrani NGL létesítmény kialakítása szembe megy a biztonsági előírásokkal, így mihamarabb auditálás alá vennék a területeket. A Shell a honlapján viszont azt állítja, hogy a St. Fergus gázüzem „szerves része” az Egyesült Királyság gázigényének teljesítésében, mely évek óta megfelelően működik, így elutasította az Unite aggodalmait. Ezenkívül most jelentett meg egy jelentést a Yahoo, amely szerint könnyű megérteni, miért adták el a befektetők a Shell-t 2020-ban, kezdetben az olaj ára zuhant, miközben a kereslet visszaesett. Másodszor az olaj szektor nyomás alatt állt, hiszen szembekerült az értékesítési nyomással. Harmadszor, az év elején a Shell kénytelen volt csökkenteni osztalékját. A Zacks és a JP.Morgan elemzői szerint a Shell részvényárfolyama túl alacsony áron tartózkodik.

A Shell részvényárfolyama ezen a héten 0,09%-ot erősödött. A menedzsment évente 2 milliárd dollárt különített el a megújuló energiával kapcsolatos projektekre és azt tervezi, hogy ezeket a kiadásokat a következő években felgyorsítja. A JP.Morgan szerint a Shell vállalat rendelkezik minden szükséges eszközzel, hogy hosszú távon robusztus fellendülésen menjen keresztül.

 

A General Mills felkerült a JUST listára

A General Mills felkerült az éves Forbes és JUST Capital „Forbes JUST 100” listájára, amelyek Amerika legrangosabb vállalatainak lettek kialakítva. A JUST lényege, hogy olyan vállalatokat tűntessen ki, amelyek büntetés nélkül végzik munkájukat, illetve bizonyították környezettudatosságukat. A General Mills az élelmiszerek és italok ágazat listájának élén áll, és Amerika JUST vállalatainak 23. helyezettje, elismerve elkötelezettségét a munkavállalók, az ügyfelek, a közösségek, a környezet és a részvényesek kiszolgálása iránt. A General Mills az elmúlt három évben kétszer is az iparág vezetője volt. A General Mills-t elismerték ezen felül a „Dolgozók” kategóriában tanúsított hozzáállásásért és elért eredményekért.

A General Mills részvényárfolyama ezen a héten 0,95%-ot korrigált. Amerikában olyan népszerű márkákat birtokol, mint a Betty Crocker, Cherrios, a Green Giant és a Pillsbury. A General Mills arra törekszik, hogy az élelmiszerboltok polcait megtöltse a koronavírus idején is, ezért többfajta új levest és müzlit dobott az idén is a piacra.

 

Az Emerson Electric új projektje

Az Emerson Electric Co. október vége felé közölte, hogy 14 millió dolláros szerződést kapott egy új, a Kaszpi-tengeren található tengeri olajplatform automatizálási technológiáinak biztosítására. A vállalat közölte, hogy „szoftveres és projekt-szakértelmet” nyújt az új Azeri Közép-Kelet tengeri platformnak a Kaszpi-tengeren, az Azeri-Chirag-Deepwater Gunashli olajmező legújabb fejlesztéseihez, és lehetővé teszi a „gyorsított ütemtervet”. Az Emerson Electric elmondta, hogy a cége lesz a fő automatizálási vállalkozó, így projektbiztonsági módszertanait és digitális technológiáit felhasználva átalakítja a projektek végrehajtását, hogy segítse a British Petrol-t. A tervek szerint a partneri kapcsolat 2023-ig terjed ki. Az Emerson részvényei 0,9%-kal 70,53 dollárra emelkedtek a bejelentés után.

Az Emerson Electric Company részvényárfolyama 0,37%-ot korrigált. Az Emerson Electric az elmúlt 10 évben erőteljes működésével megőrizte stabilitását. Az Emerson Electric elég magas osztalékfizetése mellett a Partner Bank fókuszkönyvében megtalálható és az utóbbi három hónap alatt 9,39%-ot menetelt részvény árfolyama felfelé.

 

 

Egyedi részvények

 

A Pfizer 2021-ben 3,5 milliárd dollárt költhet a COVID-19 vakcinára

A COVID-19 oltásokat fejlesztő biofarmatikai vállalatok folyamatosan növekednek, ezek között a Pfizer egyértelmű élmezőnyben tartózkodik, még azután is, hogy Albert Bourla vezérigazgató megfogadta, hogy a választások előtt nem kér sürgősségi engedélyt az FDA-tól. Az SVB Leerink elemzői a befektetőknek küldött levélben választ adtak ezekre a kérdésekre. Feltételezve, hogy a Pfizer koronavírus-vakcinájának 80%-os esélye van a sikerre, azt mondták, hogy a termék jövőre 3,5 milliárd dolláros eladással csúcsot érhet el, majd utána évente 1,4 milliárd dollárt hozhat. Október elején a Pfizer és németországi székhelyű partnere, a BioNTech BNTX megkezdte az mRNS-alapú koronavírus vakcina előkészítését, benyújtotta kérelmét az Európai Gyógyszerügynökséghez. Az EMA a rendelkezésre álló preklinikai és klinikai adatok alapján elfogadta a gyógyszer folyamatos felülvizsgálatát. A Pfizer és a BioNTech négy mRNS-alapú koronavírus vakcina jelölt közül a BNT162b2-t választotta ki késői stádiumú fejlesztésre, mivel az korai stádiumú tanulmányokban jobb eredményeket mutatott. A BioNTech és a Pfizer várhatóan novemberben benyújtja az Egyesült Államokban a BNT162b2 szabályozási kérelmeit. Végül, ha az oltást jóváhagyják, a Pfizer a BioNTech-kel együtt ez év végéig akár 100 millió adagot dobhatnak piacra, 2021 végéig pedig potenciálisan több mint 1,3 milliárd adagot állíthatnak elő. A Pfizer Inc. a piac nyitása előtt október 27-én jelenteti meg a 2020 harmadik negyedéves eredményeit. Az utolsó jelentett negyedévben a vállalat 21,88%-os eredmény meglepetést okozott. A Pfizer részvényárfolyamai 2,53%-kal csökkentek idén, szemben az ipar 1,2% -os csökkenésével.

A Pfizer részvényárfolyama ezen a héten 0,63%-ot emelkedett, így elérte a 38,19 dollárt. A Pfizer 3. helyezett a Zacks elemzői rangsorban, ugyanis az elemzők szerint az onkológiából származó bevétel 2,78 milliárd lehet, illetve a Pfizer által forgalmazott Lipitor és a Norvasc magasabb eladásai növekedést okozhattak Kínában. A Zacks elemzői szerint a Pfizer lehet az évtized egyik legnagyobb vásárlási lehetősége, különösen azok számára, akik korán szállnak be a részvényvásárlásba.

 

A Roche diagnosztika értékesítése 18%-kal nőtt

A Roche harmadik negyedévi értékesítésében a diagnosztikai egység miatt az általános növekedés elérte a 18%-ot. Thomas Schinecker, a diagnosztika vezetője szerint a második és harmadik negyedév során a rutin tesztek eladási hulláma folyamatosan javult viszont ez egymilliárd dollárba került a vállalatnak. A termék csak a harmadik negyedév utolsó hetében kezdett forgalomba kerülni az európai piacokon, viszont az Egyesült Államokban még nem engedélyezett a használata, ezért a vállalat szerint ennek várható haszna csak a negyedik negyedév beszámolójában lesz látható. A Roche csoport árbevétele 2020 első félévében 1%-kal, 29,28 milliárd svájci frankra nőtt, az alapvető EPS pedig 2%-kal emelkedett, megelőzve az eladásokat. A gyógyszeripari részleg értékesítése a 2020 első félévében 1%-kal, 23,2 milliárd svájci frankra javult. A növekedés fő mozgatórugói 2020 első félévében a rákellenes gyógyszerek voltak. Az Egyesült Államokban az eladások 4%-kal csökkentek a 2019-es első félévhez képest. A 2020 első félévi növekedést leginkább Oroszország és Kína hajtotta. Összességében a COVID-19 megjelenése jó hatással volt a keresletre minden régióban.

A Roche Holding részvényei a jó hírek ellenére ezen a héten 3,73%-ot korrigáltak. A Roche vezetősége arra számít, hogy tovább növelheti a társaság svájci frankos osztalékját. A Roche Holdingnál még mindig az innováció a főszerep tevékenységeinek két fő ágában, a gyógyszerek és a diagnosztika területén egyaránt. A Roche több, mint 120 éves múltra tekint vissza az orvostudomány terén és új kezeléseket és diagnosztikákat kínál a betegek számára. Már csak azért is érdemes a cég részvényét megvásárolni, mert közösen fejleszt terápiás készítményt a koronavírus ellen a Roche Holdings és az Atea Pharmaceuticals.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!