Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A Unitedhealth Group mindenkin próbál segíteni

By március 17, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
A UnitedHealth Group, valamint az UnitedHealthcare és az Optum vállalkozásai 150.000 dollárt adományoznak annak érdekében, hogy segítsék a Tennessee-ben sújtott családokat, akik elvesztették lakásaikat a tornádók és a szélsőséges időjárások miatt.

Az UnitedHealth Group a pénzt a Közép-Tennessee Vészhelyzeti Alapnak adományozza. „Köszönöm a UnitedHealth Csoportnak ezt a jelentős és érdemi adományt, valamint elkötelezettségét a pusztító viharok által sújtott Közép-Tennessee-közösségek egészségének és helyreállításának támogatása iránt. Illetve mélységesen aggódunk a közelmúltbeli tornádók által érintett több ezer embert illetően, és elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy segítsünk nekik a gyógyulásban és az újjáépítésben”-mondta Keith Payet, a Tennessee UnitedHealthcare Community tervének vezérigazgatója.

A UnitedHealth Group adománya jelentősen elősegítheti az munkálatokat a hosszú helyreállítási úton-mondta Bill Lee kormányzó. „Arra ösztönzöm a teljes üzleti közösséget, hogy maradjon elkötelezett, amikor együtt kell dolgozni egy tragikus vihar által érintett közösségek újjáépítésén.”

A vállalat részvényei ezen a héten a spekulációk (az olcsó részvényt a kisbefektető eladásra kínálta, míg a nagybefektető élt az azonnali vásárlás lehetőségével) miatt is 10,40%-os csökkenéssel zárt.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!