Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

Az Ecolab is az egyenlőségért harcol

By január 27, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
A víz, az élelmiszerbiztonság és a közegészségügyi technológiák és szolgáltatások terén a világ vezető cégét, az Ecolab-ot a Bloomberg 2020-ban a nemek közötti egyenlőség-indexével ismerte el.

Ezt az indexet elbíráló szervezet nyomon követi azon állami társaságok pénzügyi teljesítményét, amelyek elkötelezettek a nemek közötti egyenlőség támogatására. Az Ecolab ezzel bekerült az iparág 325 más cége mellé, amely kiérdemelte ezt a 2020-as kiemelkedő indexet. „A diverzifikált csapataink segítenek bennünket az innovatív megoldások kivitelezésében, az erősebb teljesítmény fokozásában és a növekedés felgyorsításában”-nyilatkozta Douglas M. Baker elnök-vezérigazgató. „Keményen dolgozunk annak érdekében, hogy az Ecolab olyan hely legyen, ahol mindenki létrehozhat, hozzájárulhat és fejlődhet karrierjük során, emellett tiszteletben tartják és értékelik őket.” A Bloomberg rendszere a nemek közötti egyenlőséget öt pillérrel méri: a nők vezetői pozíciója, az egyenlő fizetés és a nemek közötti egyenlő bérszínvonal, a befogadó kultúra, a szexuális zaklatás politikája és a nőket támogató márka.

Az Ecolab vállalat részvényei ezen a héten 2,87%-ot emelkedtek.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!