Telemedia részvénykosár

Az ausztrál SAP segíti a gazdaság fellendítését

By június 15, 2020 október 1st, 2020 No Comments
Az ausztráliai kormány hatalmas erőfeszítéseket tesz a koronavírus okozta gazdasági válság felszámolása érdekében, melyhez segítséget kérték több, az országban székhellyel rendelkező vállalattól is.

Az SAP, válaszolva a felhívásra, kiadott egy nyilatkozatot, amelyben új módszereket ismertet. A vállalat dokumentuma nem csak azt fedi le, hogyan is segítheti a kormány az ausztrál munkavállalókat abban, hogy gyorsan áttérjenek az otthoni munkavégzésre, hanem az „új normál” gazdaságra való áttérésre is felhívja a figyelmet. A SAP hivatalos közleményében kifejti, hogy a kisvállalkozások támogatása az egyetlen mód a gazdaság fellendítésére, mivel ezen területek adják az ország GDP-jének 35%-át. A SAP jelenleg a kis – és közép vállalkozók számára fejleszt programokat, az online munkavégzés elősegítése érdekében.

Az vállalat részvényei ezen a héten 4,55%-ot korrigáltak. Több mint 82.000 ügyfelével aligha meglepő, hogy az SAP piacvezető az üzleti szoftverek között, s a világon ma már több, mint 120 országban kínál ágazatspecifikus integrált üzleti szoftver megoldásokat.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!