Kopernikus részvénykosár

A Mastercard Digital First Card programja

By szeptember 28, 2020 szeptember 30th, 2020 No Comments
A Mastercard a napokban bejelentette, hogy több vállalattal is együttműködik, hogy a fogyasztók számára biztosítani tudják a legjobb digitális banki élményeket.

A programban olyan cégek vesznek részt, mint a Fiserv, aCoreCard vagy a Galielo pénzügyi szolgáltató. A Mastercard tervei közé tartozik a kártyaadatokhoz való azonnali hozzáférés megkönnyítése, a könnyed vásárlási rugalmasság megteremtése és a biztonságos ügyletek zavartalan biztosítása.

A vállalat részvényei ezen a héten 1,04%-ot korrigáltak. A Mastercard nemcsak a bővítésről, hanem a diverzifikálásáról híres, 2019-év végén a Nets nevű pénzügyi platformot vásárolta fel 3,2 milliárd dollárért, ami a bankszámlák lebonyolításáért felelős. A Partner Bank közleménye szerint a Mastercard ismét sikeresen naprakészen végez modern pénzügyi szolgáltatásokat és további bevételi forrásokat nyit meg. Úgy tűnik tehát, hogy a jövő tekintetében is megfelelő a vállalat helyzete.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!