Telemedia részvénykosár

A szakértők szerint az Alphabet az idei évben is emelkedni fog

By január 14, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
Az Alphabet részvényeinek száma 1,7%-kal emelkedett, miután anyavállalata, a Google 2020-ra vonatkozó kilátásaira pozitív szakértői elemzések érkeztek.

Legalább három cég emelt árcélt a vállalat részvényein, köztük a KeyBanc Capital Markets, akik az internetes szektor egyik „legfontosabb ötletének” nevezte a vállalat jelenlegi tevékenységeit. Az elemzők elsősorban azzal támasztották alá a pozitív előrejelzéseket, hogy az Alphabet hirdetési üzletágában erőteljes növekedést tapasztaltak az elmúlt években, amelyet részben a politikai hirdetések segítettek elő. A vállalat állománya közel 40%-kal emelkedett a tavaly júniusi szinthez képest. A cég meghaladta az 1 billió dolláros értékelést, jelenlegi piaci kapitalizációja körülbelül 980 milliárd dollárra tehető. A Jefferies elemzői 100 dollárral emelték a részvények célértékét, 1650 dollárra, így a Wall Street utcáin az egyik legoptimistább előrejelzést adták ki az Alphabet-re. „Hihetetlen lendülettel és hálával kezdjük az új évtizedet, hálásak vagyunk ügyfeleinknek, akik igen nagy lelkesedést mutattak szolgáltatásaink iránt.”

Az Alphabet befektetőiknek jó hírt közölt, 4,98%-ot emelkedtek a részvényei, míg az elmúlt egy hónap alatt 6,04%-ot erősödtek a cég részvényei.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!