Best of Dividens vagyonkezelt részvénykosár

A General Mills és az egészséges étkezés

By augusztus 10, 2020 október 1st, 2020 No Comments

 

A cég vezetősége bejelentette, hogy a világjárvány előtti és a járvány alatt a legfontosabb célkitűzései nem változtak, ezek a munkavállalók egészségének megtartása és biztosítása a jövőben is, valamint folyamatosan szeretnék kiszolgálni a fogyasztókat szerte a világon. A cég az amerikai gabonafélék területén a kiskereskedelem növekedését harmadik egymást követő évben tudta megőrizni, köszönhető ez az erős márkaépítésnek és a Cheerios franchise sikerének.

A részvény ára bámulatos menetelést hozott a márciusi 48 dolláros mélypontról 65 dolláros szintre emelkedett, ami most 3% induló osztalékhozamot nyújt a befektetőknek.

A General Mills részvényei ezen a héten 0,85%-t erősödtek. A vállalat részvénye azért is jó lehetőség, mert a cég hosszútávon elkötelezett szereplője akar lenni az egészséges étkezésnek, életmódnak. A General Mills arra törekszik, hogy az élelmiszerboltok polcait megtöltse a koronavírus idején is, ezért többfajta új levest és müzlit dobott az idén is a piacra.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!