Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A UnitedHealth is jobban szeretné, ha otthon maradnánk

By március 31, 2020 augusztus 14th, 2020 No Comments
A UnitedHealth Group, az OptumCare által 46.000 főnyi egészségügyi dolgozó számára szeretne segítséget nyújtani a koronavírus elleni küzdelemben.

 

Az ország legnagyobb egészségbiztosítója, amely egyben az OptumCare egészségügyi szolgáltató társaság tulajdonosa, több tízezer olyan orvossal rendelkezik, akik képesek folyamatosan koronavírus tesztek elvégzésére. Az Egyesült Nemzetek Egészségügyi vezetői szerint a vállalat tevékenységei ugyanolyan hatékonysággal rendelkeznek, mint a jelenlegi klinikusok által végzett tesztek. „Arra számítunk, hogy sok más gyógyszergyártó vállalat is elkezdi alkalmazni ezen új tesztelési folyamatokat”-mondta a UnitedHealth szóvivője. A UnitedHealth Group által finanszírozott tanulmány azt mutatja, hogy az emberek sokkal inkább végeznék el otthonukban a teszteket, mint a közeli egészségügyi központokban. Ezen felül a cég már dolgozik olyan készülékek kifejlesztésen, melyet bárki fel tud használni orvosi beavatkozás nélkül, ezzel potenciálisan orvosok ezreit mentheti meg a vírus kitettségétől.

A UnitedHelth Group amerikai egészségbiztosító ezen a héten 12,20%-os menetelést hajtott végre. A vállalat 2000. augusztusától található meg a tőzsdén. A vállalat mélypontja 2009 volt, akkor 12,17 euró volt a cég részvénye, de egy év múlva ez már 24 euró felett mozgott. Jelenleg a vállalat részvényei után 223,75 eurót kell fizetni.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!