Egyedi részvények

A Republic Services részvénye egy nagy lehetőség

By október 20, 2020 október 28th, 2020 No Comments
A Republic Services-t 1989-ben alapították Floridában és jelenleg csaknem 1400 alkalmazottja van Florida államban.

A héten Palm Bay-ben írt alá szerződést a szemétszállítással foglalkozó cég. A Republic Services több mint 60 új munkahelyet hozna létre Palm Bay térségében. A Republic Services leváltja a város korábbi 30 éves hulladékkezelő szolgáltatóját, miután szerződését a város nem hosszabbította meg. A hulladékgazdálkodás Észak-Amerika vezető szállítójaként a hulladékgazdálkodás hatalmas versenyelőnyöket élvez. Az ipar legnagyobb hulladéklerakói, átadó állomások és újra hasznosító létesítmények a cég tulajdonában vannak. A cég erős versenypozícióval rendelkezik a szemétiparban. A vállalat mérlegében valamivel több készpénz és 1,7 milliárd dollárral kevesebb adóssággal rendelkezik, mint vetélytársa a Waste Managment cég. A hulladékgazdálkodás azonban évente lényegesen több nyereséget és pénzforgalmat generál, mint a szennyvízkezelés. A vállalat évente, több mint 6 millió tonna újrahasznosítható anyagot dolgozza fel a papírtól kezdve a fémeken át az elektronikai hulladékokig. A vállalat Amerika 1000 legnagyobb vállalata között szerepel. Elősegíti a fenntartható Blue Planet alkalmazását a jövő generációi számára, hogy tisztább, biztonságosabb és egészségesebb világban élhessenek.

A vállalat részvényei ezen a héten 0,03%-ot erősödtek. 13 elemzőház közül többen úgy gondolják, hogy 8,2% -os potenciális emelkedés várható. A Republic Services évről-évre növeli a megújuló földgáz felhasználását, emellett körülbelül 110.000 tonnával csökkentik a CO2e (szén-dioxid-egyenérték) felhasználását.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!