Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A Becton Dickinson a vérvételen újítana

By március 24, 2020 augusztus 14th, 2020 No Comments
A Becton-Dickinson már megmutatta, hogy az orvostudomány terén jelentősen ki tudja szélesíteni a portfólióját olyan megoldásokkal és találmányokkal, amikkel az emberek életét meg tudják könnyíteni.

 

A cég egy sokkal kisebb egészségügyi vállalattal, a Babson Diagnostics-szal kezdett együttműködést, hogy a kis mennyiségű vérvizsgálat eredményesnek bizonyuljon. A megállapodás szerint a cég kifejlesztett egy új vérmintavételi eszközt, amelyet gyógyszertárakban és máshol is fel lehet majd használni. Az ezzel vett vérmintákat elemzés céljából elküldik a Babson Clia által tanúsított laboratóriumoknak és az eredményeket egyidejűleg kézbesítik az ügyfélnek és az orvosnak.

A Becton-Dickinson vállalat részvényei ezen a héten 5,86%-ot meneteltek felfelé. Szakértők szerint ez a cég hosszútávon nyereséget termelhet a befektetőinek, hiszen a gyógyszeriparban az elmúlt években is beruházást hajtott végre a cég és kutatásaival megalapozta helyét a gazdasági életben is.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!