Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

Az Ecolab példát mutat

By április 14, 2020 augusztus 14th, 2020 No Comments
Mivel a koronavírus-válság globálisan megremegtette a gazdaságokat, a világ nagy része karantén alá került.

 

Ezáltal több cég munkája lett elérhetetlen a lakosság számára, illetve sok helyen a megfelelő tájékoztatást és higiéniás készülékeket sem sikerült megfelelően elhelyezni. A legtöbb gyógyszergyártó vállalat viszont jelentős erőfeszítéseket tesz az utóbbi problémák kiküszöbölése érdekében. Például Olfa Garsaa, az Ecolab franciaországi területi igazgatója 13 ügyféllel rendelkezik, akikhez rendszeresen ellátogat, illetve három olyan helyszínen is tevékenykedik, amelyek nemrégiben sürgősen kérték az Ecolab sürgősségi segítségét a megfelelő fertőtlenítőszereket adagoló gépek kihelyezésében. Mindössze három nap alatt az Ecolab francia csapata képes volt 15 helyen biztosította a kért intézkedéseket és gépeket, melyek a vírus legyőzéséhez szükségesek. Ezen felül a vállalat példás magatartást nyújt a koronavírus elleni intézkedések terén a cégen belül is, mivel minden munkatársuknak biztosították a megfelelő anyagi támogatást és higiéniás eszközöket, hogy családtagjaikat is meg tudják védeni a fertőző betegségtől.

Az Ecolab részvényei ezen a héten 16,03%-kot emelkedtek, így a vállalat részvényei 162,44 eurón zártak. Az Ecolab jövője fenntartható fejlődésről és a vízminőségről szól, ami a jövőben is kiváló lehetőséget nyújt a most folyó klímaváltozás miatt is.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!