Telemedia részvénykosár

Az Apple fellépése

By szeptember 7, 2020 szeptember 30th, 2020 No Comments
Az Apple késlelteti az iOS 14-gyel bevezetett új adatvédelmi szabályt, amely kötelezi a fejlesztőket, hogy engedélyt kérjenek a felhasználóktól az adatok gyűjtésére és az iPhone és iPad mobilalkalmazásokon és webhelyeken történő nyomon követésére.

A vállalat ötlete ellen elsőként szólalt fel a Facebook, aki jelentős profitot termel az oldalon elhelyezett hirdetésekből. Az Apple a források szerint nem kíván módosítani a szabványon, viszont késlelteti annak megjelenését az eszközökön, ezzel időt adva a fejlesztőknek, hogy megfelelő reklám kampányokat tudjanak gyártani. Több szakértő úgy véli, hogy a cég agresszív fellépése megváltoztathatja az online marketing világát a készülékeken.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 3,08%-ot korrigált az utolsó három hónapos 50,11%-os emelkedéshez képest. Az Apple októberben négy új modell piacra dobására készül, ötödik generációs mobilkommunikációval, új dizájnnal és nagyobb képernyőméret-választékkal. Az Apple előrejelzése szerint a következő generációs iPhone-ok idei összes eladásai 2020-ban összesen 80 millió darabot tehetnek majd ki.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!