e-mobilitás

A Tesla megkezdte az új töltőállomások kiépítését

By 2020.09.22. szeptember 30th, 2020 No Comments
A Tesla egy új masszív gyorstöltő állomást épít, amely valószínűleg a Tesla hálózatának új és egyben legnagyobb állomása lesz világszerte.

Mivel a Tesla flottája gyors ütemben növekszik, az autógyártó igyekszik fenntartani infrastruktúráját, például a szolgáltató központokat, a mobil szolgáltatási rendszereket és a töltési infrastruktúrát. Ez utóbbi főleg a Supercharger hálózatból áll, amely vitathatatlanul a cég egyik legnagyobb eszköze.

A vállalat részvényei ezen a héten 18,67%-ot meneteltek. A Tesla szeptember 22-re egy rendezvényt szervez, itt kívánja bemutatni az új akkumulátor fejlesztését. Patrick Hummel bankár szerint a UBS Bank semleges besorolással rendelkezik a Tesla részvényekről, de az akkumulátor fejlesztés megjelenése előtt 160 dollárról 325 dollárra emelte a Tesla árfolyam célját. A UBS bankára arra számít, hogy a száraz elektróda technológia körülbelül 50%-kal nagyobb energiasűrűséget tesz lehetővé, ami körülbelül 400 Wh/kg-ra növeli a jelenlegi 260 Wh/kg-ot, így az autó ténylegesen megtehet egy feltöltéssel egy hosszabb utat. A UBS jelenleg arra számít, hogy a Tesla 2025-ig 2 millió autót ad el, ami 15%-os részesedést jelentene az akkumulátoros elektromos járművek globális piacán.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá