Közel 150 év szakmai tapasztalattal találkozhat!

A PortfoLife szolgáltatási – értékláncának célja, hogy ügyfelei, partnerei, érdeklődői részére – a szolgáltatások folyamatos fejlesztésével, illetve stratégiai – együttműködő partnerségek kialakításával – a leginkább megfelelő, legjobb minőségű szolgáltatásokat nyújtsa. image A PortfoLife csapatának legfőbb törekvése az, hogy tőkepiaci ügynökségként vegyék igénybe szolgáltatásait a Megbízói. Mi az értékpapírokhoz értünk, de azon belül is a legnagyobb szerelem: a kötvény típusú elhelyezés preferált.

Miért?

A kötvény olcsó, fix bevételt generál, kalkulálható, nem kell adni-venni, Egyedi szolgáltatásainkkal támogatjuk tevékenységünket és az Ön ígényét is. Az alapos ígényfelmérésre garancia az MNB és az FMA-nál lévő regisztrációnk és a jogszabályok tisztelete. Elképzeléseit a piacon egyedülálló módon, konstruktív konzultáción keresztül rögzítjük. Mivel az innováció számunkra nemcsak szavakban fontos, így már most felkészítem, hogy egy egyedi élményben lesz része, ha találkozik kollégáinkkal, mert az EasySales applikációval dolgozunk. A széleskörű tőkepiaci szolgáltatásoknak és a konstruktív konzultáción alapuló, rugalmas fejlesztéseknek köszönhető, hogy töretlenül és dinamikusan növekszik megbízóink száma. A megvalósuló innovációs folyamatok részeként, főiskolákon és egyetemeken is bemutatkozunk. A diákok bevonásával történő fejlesztési projektek megvalósítása nagyon értékes munka számunkra. Fontosnak tartjuk az on-line felületek alkalmazását, szolgáltatásaink ez irányba történő fejlesztéseit, amelyek a már működő szolgáltatásaink mellett a hazai és – terveink szerint – a nemzetközi piacokon is komoly sikereket jelent cégünknek.

Ezeket a tevékenységeinket nevezzük tudás alapú innovációnak

A PortfoLife szolgáltatásai messzemenően figyelembe veszik az EU tőkepiaci iránymutatásait (MIFID II), hiszen alapértékeinkben kiemelten fontos szerepet kap, hogy a megbízó egyéni lehetőségeinek, céljainak, valamint kockázatvállaló képességeinek figyelembevételével személyre szabott megoldásokat kínáljunk. Ennek szellemében választjuk ki munkatársainkat és professzionális stratégiai együttműködőinket, akik már bizonyítottak…

Mérje fel helyzetét és ismerje fel lehetőségeit!

Jelentkezzen Konstruktív Konzultációnkra Most!

customer_service

Kérdése van? Írjon nekünk és szívesen visszahívjuk

Kollégáink munkanapokon bármikor szívesen állnak rendelkezésére
Visszahívás

Amit a kötvényről tudnia kell

kotvenyek

Töltse le eBookunkat és ismerje meg a kötvények világát!
Letöltés

“Humor, kifinomult, elegáns hozzáállás, magas szintű felkészültség jellemzi a Portfolife csapatát.”

Krucsó Balázs, Budapest

“Sok olyan dolgot hallottam a Portfolife csapatától, ami eddig ismeretlen volt a számomra. Mindezt tárgyilagosan és lényegre törőe tették. Világossá vált az is a számomra, hogy a kevés információt, amivel rendelkezem bővítenem kell.”

Szvezsényi László, Vértessomló

Küldjön üzenetet!