Best of Dividens vagyonkezelt részvénykosár

A Shell önkénteseket támogat

By június 29, 2020 október 1st, 2020 No Comments
A Shell 50.000 dolláros üzemanyag-ajándék kártyákat adományozott a Meals on Wheels COVID-19 alapítvány számára, akik az idősebb polgároknak szállítanak élelmet a koronavírus járvány alatt.

A Shell büszkén támogatja az alapítvány erőfeszítéseit, amelyet a Meals on Wheels America irányít. Az üzemanyag-ajándékkártya adományt egyenlően elosztják öt helyi program között, amely elősegíti, hogy hetente több száz ételt tudjanak kiszállítani az idősebb korosztály számára. „Önkéntes szállítási sofőrjeink évente több mint 550.000 dollárt takarítanak meg munkabérekkel, viszont most a Shell nagylelkű üzemanyag-ajándék kártyáinak adományozása lehetővé teszi számunkra, hogy köszönetet mondjunk nekik, és egy kicsit megkönnyítsük számukra az ételeket kiszállítását”-nyilakozta Charlene Crusoe-Ingram ügyvezető igazgató.

A Royal Dutch Shell „A” részvénye 3,85%-ot korrigált. A Shell vállalata az olaj és gázüzletág minden területén érdekelt, legyen szó új mezők kutatásáról, kitermelésről, finomításról, disztribúcióról és marketingről, petrolkémiáról, áramtermelésről vagy éppen kereskedelemről. A cég emellett érdekelt a megújuló energiaforrások terén is.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!