Kopernikus részvénykosár

Mastercard vállalatnál online lehetőségeken gondolkodnak

By július 20, 2020 október 1st, 2020 No Comments
A Mastercard szeretné kibővíteni a ShopOpenings.com webhelyet az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában, és olyan keresőeszközt hozna létre, amely megmutatja, hogy mely üzletek vannak nyitva a közelben.

A vállalkozások mind offline, mind az interneten vissza akarják vonzani az ügyfeleket a krízishelyzet után, a Mastercard új eszközöket vezethet be ennek támogatására. Az egyedülálló weboldalon minden típusú kiskereskedő megtalálható lenne az éttermektől a gyógyszertárakig a vegytisztítókon át. Azonosítaná a kereskedőket, akik elfogadják az érintés nélküli fizetéseket.

A Mastercard vállalat részvényárfolyama 2,83%-ot emelkedett ezen a héten, míg az elmúlt három hónap alatt 16,96%-ot erősödtek a cég papírjai. A vállalat részvényei a jövőben jó lehetőség közép és hosszútávon, mert percenként 60.000 fő használja a cég platina és plasztik kártyáját. Illetve a készpénzmentes forgalom egyre jobban elfogadott az egész világban, növelve ezáltal a kártyák használatát.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!