Kopernikus részvénykosár

A Mastercard és az ANNA Money

By augusztus 10, 2020 október 1st, 2020 No Comments
A Mastercard és az ANNA Money meghosszabbította partneri kapcsolatát, amely így új szolgáltatásokkal támogatja az ANNA ügyfeleit.

Az ANNA Money egy mobil szolgáltató, kifejezetten vállalkozok és társaságok számára. A vállalat forgalmazza a Mastercard betéti kártyáit, illetve rendelkezik egy virtuális asszisztenssel, mely kezdő vállalkozók és kisvállalkozások számára nyújt üzleti segítséget. Az ANNA 2018-ban indult, és kezdete óta működik együtt a Mastercard-dal. A partneri kapcsolat meghosszabbításával az ANNA program immáron gondoskodhat a Mastercard ügyfeleinek pénzügyi adminisztrációjáról, illetve felügyelni tudja az összes tranzakciót.

Ezen a héten a Mastercard vállalat részvény árfolyama 6,32%-ot emelkedett. A Mastercard vállalat bevétele az elmúlt öt pénzügyi év alatt szinte megduplázódott. 2014 és 2019 között a vállalat közel 17 milliárdos bevételről számolt be.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!