e-mobilitás

Eljárás a Google-nál

By 2019.12.16. július 3rd, 2020 No Comments
A Google híres a kedvező munkahelyi körülményekről. A vállalat minden dolgozójának ingyenes étkezést biztosít, munkahelyi óvoda működik, beengedik a kutyákat a munkahelyre és törekednek a diverzifikációra.

Ennek ellenére a napokban olyan hírek keringenek a vállalat körül, miszerint négy alkalmazottját hamis vádakra hivatkozva távolította el a cégtől. A munkavállalók elmondása szerint a Google megtorlásként szánta ezen leépítést, amiért felemelték hangjukat a vállalat antidemokratikus kormányokkal való együttműködése miatt. A cég szóvivője tagadta a vádakat. Állításuk szerint a dolgozók több alkalommal is megsértették az adatbiztonsági elveket. Egyelőre folyik a nyomozás az ügyben, viszont több alkalmazott is aláírásgyűjtésbe kezdett a cég immorális tevékenységei miatt. A továbbiakban több tiltakozó felvonulást is szerveztek a cég ellen.

A JP Morgan szerint a vállalat részvényeiben még mindig hatalmas potenciál van. Az Alphabet, vagyis a Google részvényárfolyama ezen a héten 0,2%-ot erősödött.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá