Telemedia részvénykosár

A Facebook ismét betiltott egy oldalt

By 2020.10.13. No Comments
A Facebook betiltotta a QAnon radikális szélsőséges összeesküvés-csoporttal kapcsolatos tartalom minden formáját a félretájékoztatás elleni küzdelemben.

A Facebook „militarizált társadalmi mozgalmaknak” nevezte a csoport tevékenységét. A Facebook megállapítása szerint a QAnon társaság állhírei főként Donald Trump amerikai elnök ellen irányulnak. A vállalat az utóbbi hónapokban jelentősen lecsökkentette az olyan oldalak mennyiségét a szociális felületen, melyek befolyásolják az idei elnökválasztást.

A vállalat részvényei ezen a héten 1,72%-ot emelkedtek. A Facebook részvényesei csökkenő piacon mozogtak szeptemberben. Készletük 11%-kal esett vissza az S&P500 index 3,9%-os csökkenéséhez képest, de ez nem sokat vettet vissza a közösségi média óriási erejéből. Ugyanis a vállalat folyamatosan megújítja platformjait, növeli piacát, ráadásul október 30-án jelenik meg a társaság harmadik negyedéves jelentése. Az elemzőházak az értékesítés kétszámjegyű növekedésére számítanak, mivel a felhasználás a harmadik negyedévben tovább folytatódott.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá