Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

Az Ecolab online mezőgazdasági képzése

By szeptember 22, 2020 szeptember 30th, 2020 No Comments
A Cargill és az Ecolab a héten bejelentette a legújabb vállalkozói osztályát, hogy csatlakozzon a Techstars Farm-to-Villa projekthez, mely digitális innovatív megoldásokat kínál a mezőgazdaságban és az élelmiszerbiztonságban.

Az Ecolab szerint a vállalkozások online fejlesztése sohasem volt ilyen kritikus, mint az idei évben. A program részeként a felhasználóknak lehetősége lesz részt venni egy képzésen online, ahol személyre szabott mentorok tudnak nekik segíteni vállalkozásuk fellendítésében. A világjárvány felgyorsította a digitalizálás elfogadását számos ágazatban, beleértve az élelmiszeripart és a mezőgazdaságot is.

Az Ecolab vállalat részvényeinek ára ezen a héten 0,14%-ot emelkedtek. Az Ecolab világvezető a víz, a higiéniai és az energia technológiák, valamint a szolgáltatások területén. Az Ecolab befektetői piacát a világ energiaigényének növekedése, a gyors iparosítás és a szigorú szabályozás vezérli, így a befektetők hosszútávon emelkedő nyereséget könyvelhetnek el.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!