e-mobilitás

Az Amazon-on nincs többé anonimitás

By 2020.07.13. október 1st, 2020 No Comments
A hamisítók elleni küzdelem érdekében az Amazon listát fog készíteni az amerikai székhelyű eladók nevéről és címéről a Marketplace platformon, illetve kötelezővé teszi azok feltüntetését.

A változást az eladóknak megküldött értesítésben jelentették be és szeptember 1-jén lép hatályba. Az új rendszer segítségével a vásárlók nyíltan megtekinthetik az adott eladó vállalkozásának státusztát és helyzetét, mellyel sokkal biztosabb képet kaphatnak az adott termék vásárlása során. „Szeretnénk biztosítani ügyfeleinket, hogy a termék melyet megvásárolnak, valóban onnan érkezik, ahonnan megrendelték, illetve hamisított vagy nem megfelelő termék esetén a reklamációs folyamat jelentősen meggyorsul ezen újítások révén. Az anonimitás többé nem lesz elérhető a felületeinken”-nyilatkozta az Amazon szóvivője.

Az Amazon vállalat részvényei ezen a héten 8,80%-ot emelkedtek. A vállalat tervezi, hogy a jövőben még tovább növeli a részesedését a fizikai üzletek piacán. Ezenkívül az Amazon az AWS felhőszolgáltatása kiváló és gyors, illetve több millió ember rendel naponta az online felületen. Az Amazon-nak emellett érdekeltsége van az eHealth nevű egészségügyi vállalatban, de tovább növelte a jelenlétét azzal, hogy megvette a PillPack nevű online gyógyszertárát 2019 év közepén.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!