Kedves leendő partnereink!

Olyan profi szemléletű, pénzügyi termékértékesítési orientációval rendelkező kollégákat keresünk -az ország bármely pontjáról- akik már rendelkeznek pénzügyi területen szerzett értékesítési tapasztalattal és ügyfélkörrel. Legnagyobb problémájuk, hogy nem volt esélyük a lehetőségeik kiaknázására vagy nem részesültek megfelelő mértékű jutalékban, továbbá megelégelték a folyamatos “visszaírásokat”.

 

Fontos tudnivaló, hogy a Portfolife nem multi-level marketing struktúrában működik!

Üzleti modellünk azon hivatásszerű pénzügyi tanácsadók javadalmazását célozza meg, akik a jövőjüket értékpapír közvetítőként képzelik el.

 

Kollégáink számára olyan eszközöket és segítséget nyújtunk, melyek lehetővé teszik az igényes környezetben, megfelelő felszereltséggel történő üzletkötéseket:

 

  • Olyan speciális informatikai rendszer, amely 100%-ban egyedi, hiszen a Portfolife kollégák igényeire lett fejlesztve. Ez a rendszer az EasySales. (Lajstromszám: 216 101, URL)
  • Állományvédelem biztosítása a tanácsadó partnerek részére (NAIH szám: NAIH-86539/2015.)
  • Partner megbízási szerződésekben rögzített garanciák
  • Egyedi- és havonta exclusive trénerek bevonásával megrendezésre kerülő oktatások
  • Iroda és szakmai support biztosítása
  • Céges arculat használatának biztosítása (Lajstromszám:211 211)

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Cégnév

Kapcsolatfelvétel célja

A Partner Bank AG szolgáltatásait szeretném közvetíteniÉrdekel a Partner Bank AG szolgáltatási rendszereOlyan céget keresek, aki segít nekem elsajátítani a Partner Bank AG szolgáltatásait

Küldjön üzenetet!