Befektetés Ausztriában?

Tudom mi jut eszedbe először…, sőt megis értelek! Engem is a járatlan út választásáért sokszor hülyének néztek! De az indulásunk óta már 11 év eltelt…

Adj Nekem 15 percet és megmutatom, hogy tudsz újra pénzt keresni abból, amiért már egyszer megdolgoztál!
Tanácsadó, Értékesítő vagy? Tökéletesen tudod miről beszélek! Már közel, vagy több, mint 10 éve dolgozol pénzügyi termékek közvetítőjeként és valjuk be – Te is vald be magadnak – kezdesz befásulni, sőt már többször ízlelgetted a kiégéssel kapcsolatos érzéseidet is.
Ez az a pont, amikor teljesen felesleges álszentnek lenned és hazudni sem érdemes magadnak, mert ezt az oldalt feltehetően egyedül olvasod és senkinek sem kell az érzéseid megmagyarázni, mert hidd el tudom mi van benned, hiszen én – e sorok írója – is végig mentem már azon a bizonyos úton.

Ha van 15 perced Magadra és a jövődre, egy új szemléletre, akkor várom, hogy találkozzunk!

Remélem tetszett a videó!

Most lehet azt gondolod, hogy milyen sekélyes, csöpögős, hatásvadász videó volt. Jól gondolod, ez volt a cél! Az, hogy benned is érzéseket váltson ki és rádöbbenj arra, hogy már neked és az ügyfeleidnek sem arra van szüksége, hogy a 18. ugyanazt eladd nekik újracsomagolva, új név alatt, hanem el kell indulni a pénzügyi területen egy olyan irányba, ahol az ügyfél tényleg számít, ahol szolgáltatás alapúság van és mindez nem csak duma, hanem, ez a valóság.

Kit keresünk? Ki az aki sikeres lesz nálunk?

Olyan profi szemléletű, pénzügyi termékértékesítési tapasztalattal (biztosítás, hitelközvetítés, ingatlanközvetítés, LTP és sorolhatnám) rendelkező szakembereket keresünk – az ország bármely pontjáról – akik már rendelkeznek ügyfélkörrel és az a céljuk, hogy ügyfeleiket tőkepiaci termékekkel szolgálják ki, de nem akarnak “brókerkedni”. Érzik, hogy ügyfélkörükkel a legnagyobb problémájuk, hogy nincs esélyük a pénzügyi terület lehetőségeik kiaknázására, ennek következtében komoly ügyfélvesztéssel szembesülnek nap, mint nap. Nem az ügyfelet akarod lebeszélni a jó megoldásról csak azért, mert nem te vitted, hanem Te akarod vinni a jó megoldást. Miért?, mert benned hisz az ügyfél, benned bízik. Csináld ugyanazt amit eddig, csak legyél valóban teljeskörű.

Mondom a példát: Nekünk nem az a célunk, hogy a múltadat “leradírozzuk”. Ha te biztosítás közvetítő vagy, akkor nálunk hidd el ezt a területet erősítve fogunk neked új területet bekapcsolni az értékesítési stratégiádba. Visszahozzuk neked a “régi iskolát” és megtanítunk valóban keresztértékesíteni, ami az ügyfélnek jó! Nem szerződéseket felmondatni, azt mindenki tudja, hanem értéket teremteni az ügyfélnek, ez már feladat.
És persze jöhetnek a szakmai érvek mellett a személyes problémák is, mert tudom – nem találkoztunk vagy az is lehet, hogy igen – mi van a fejedben és milyen érzésekkel küzdesz. Itt már nem a jutalék a kérdés, mert ha 10-en éve vagy pénzügyi területen akkor az egzisztencia rendben kell, hogy legyen.
Lehet, hogy még nem mondtam, de Fontos, hogy a Portfolife nem multi-level marketing struktúrában működik!

Üzleti modellünk azon pénzügyi (tőkepiaci) tanácsadók javadalmazását célozza meg, akik a jövőjüket értékpapír közvetítőként is el tudják képzelni.

Hogy tudunk együtt dolgozni?

Rendelkezz a tőkepiaci tanácsadói léthez kapcsolódó MNB előírásokkal.
Jelszó: regisztracio

Ha a fenti előírásokkal már rendelkezel, akkor nem kell elmenned Tőkepiaci hatósági tanúsítványt szerezni (MNB 3 napos képzés). Egyszerűen az alábbi linkre kattintva kezd el a regisztrációs folyamatot, add meg az adataid és rendszer mindent kitölt helyetted.

Jelszó: regisztracio

Most, hogy már találkoztál is a 21.századdal és a profizmussal összefoglalom, hogy még mit biztosítunk Neked, hogy a közvetítés ne csak neked legyen élmény és könnyű, hanem az ügyfeledet is tudd meglepni, hiszen ez a sikered egyik receptje.

  • Olyan speciális informatikai rendszer, amely 100%-ban egyedi, hiszen a Portfolife kollégák igényeire lett fejlesztve. Ez a rendszer az EasySales. (Lajstromszám: 216 101, URL) és továbbfejlesztett verziója az AOC https://aocsystem.com/, ami a meglévő tevékenységeidet is támogatja
  • Magasfokú adat-és állományvédelem biztosítása a tanácsadó partnerek részére (NAIH szám: NAIH-86539/2015.)
  • Megbízási szerződésekben rögzített tanácsadói garanciák
  • Papírmentes számlanyitási folyamat
  • Digitalizált folyamatok az ügyfél-és munkatárs támogatásban
  • Céges arculat használatának biztosítása (Lajstromszám:211 211)
  • Egyedi- és havonta megrendezésre kerülő oktatások, akár trénerek bevonásával, digitalizált formában is.
  • Iroda és szakmai support biztosítása