Kedves leendő partnereink!

Olyan profi szemléletű, pénzügyi termékértékesítési orientációval rendelkező kollégákat keresünk -az ország bármely pontjáról- akik már rendelkeznek pénzügyi területen szerzett értékesítési tapasztalattal és ügyfélkörrel. Legnagyobb problémájuk, hogy nem volt esélyük a lehetőségeik kiaknázására vagy nem részesültek megfelelő mértékű jutalékban, továbbá megelégelték a folyamatos “visszaírásokat”.

 

Fontos tudnivaló, hogy a Portfolife nem multi-level marketing struktúrában működik!

Üzleti modellünk azon hivatásszerű pénzügyi tanácsadók javadalmazását célozza meg, akik a jövőjüket értékpapír közvetítőként képzelik el.

 

Kollégáink számára olyan eszközöket és segítséget nyújtunk, melyek lehetővé teszik az igényes környezetben, megfelelő felszereltséggel történő üzletkötéseket:

 

  • Olyan speciális informatikai rendszer, amely 100%-ban egyedi, hiszen a Portfolife kollégák igényeire lett fejlesztve. Ez a rendszer az EasySales. (Lajstromszám: 216 101, URL)
  • Állományvédelem biztosítása a tanácsadó partnerek részére (NAIH szám: NAIH-86539/2015.)
  • Partner megbízási szerződésekben rögzített garanciák
  • Egyedi- és havonta exclusive trénerek bevonásával megrendezésre kerülő oktatások
  • Iroda és szakmai support biztosítása
  • Céges arculat használatának biztosítása (Lajstromszám:211 211)

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Cégnév

Kapcsolatfelvétel célja

A Partner Bank AG szolgáltatásait szeretném közvetíteniÉrdekel a Partner Bank AG szolgáltatási rendszereOlyan céget keresek, aki segít nekem elsajátítani a Partner Bank AG szolgáltatásait

Küldjön üzenetet!

Google Analytics-et használunk

Elfogadod, hogy az oldal Google Analytics követőkódot használ? Amennyiben igen, úgy bővebb tájékoztatást kapunk weboldalunkon történő szokásaidról, ami még nagyobb kihívást jelent számunkra, hogy izgalmasabb fejlesztéseket hozzunk létre. Ha nem járulsz hozzá, az sem gond, hiszen továbbra is ugyanúgy tájékozódhatsz weboldalunkon.