Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A Pfizer-nél egy új cég és új terület jelenik meg.

By augusztus 12, 2019 július 2nd, 2020 No Comments
A Cerevel Therapeutics, mely a Pfizer egyik felvásárolt cége, egy körülbelül 60.000 négyzetméter nagyságrendű bérleti díjjal rendelkező területet fog felvásárolni a Cambridge Crossingnél még az év folyamán.

A 350 millió dolláros beruházással egy új részleg nyílik meg a vállalat kutatás és fejlesztési szektorában, mely a központi idegrendszeri rendellenességek kezeléseire specializálódik.

Emellett a vállalat belekezd saját hibrid gyógyszergyártási szövetségének létrehozásába a Mylan generikus gyógyszergyártó társasággal. A 10 milliárd dollár értékű Mylan vállalattal a Pfizer Upjohn leányvállalatát akarja fejleszteni, mely egyszeri készítmények gyártására szakosodott. A komplex üzletkötés, amely várhatóan a következő év közepén zárul le, olyan társaságot szeretne létrehozni, amelynek becsült bevétele 2020-ban meghaladhatja a 19 milliárd dollárt és több mint 165 országban tud majd értékesíteni.

Viszont a Pfizer bizonytalansága egyre nagyobb, csak az utóbbi egy hónapban 16,92%-ot veszített a vállalat részvényeinek értékéből, de hosszútávon alkalmas befektetési területnek.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!