Telemedia részvénykosár

A Fiserv és az innovatív fizetési mód

By március 24, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
A Fiserv legutóbbi sajtóközleményében bejelentette egy független szoftvergyártó, a Bypass Mobile felvásárlását.

A Bypass Mobile piacvezetőként működik a készpénzmentes értékesítési pontok területén és célja, hogy a felhasználók számára a gyorsabb és biztonságosabb fizetési módokat fejlesszen ki. A Fiserv által indított akvizíció elősegíti a „Fiserv Omni-kereskedelem új generációs rendszerének fejlesztését, ezzel lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy zökkenőmentes tranzakciókat bonyolítsanak le”. A Bypass Mobile olyan innovatív megoldásokat nyújt majd a társaság számára, melyeket már a sport- és szórakoztató ipar, az élelmiszer-szolgáltatók és az étteremláncok számára nyújtott. A két társaságnak már stratégiai kapcsolata volt egymással és ez az akvizíció erre épül. Több mint 50 stadion már használja a kombinált technológiát, köztük a Milwaukee-i Fiserv Forum; Clover Park a floridai St. Lucie-ban és a Citi Field New York-ban.

A vállalat részvényei ezen a héten 10,42%-ot estek. De hosszútávon jót jelenthet a 2019-ben indított First Data Corp felvásárlása. 2021-re a vállalat több elemző szerint ismét az élvonalba fog tartozni az egészségügy különböző területén.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!