Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A Johnson&Johnson új területeken szeretne tarolni

By 2020.03.17. július 3rd, 2020 No Comments
A Johnson&Johnson Vision 30 millió dolláros értékben bővíti a Jacksonville kontaktlencseüzemének területét a hírek szerint.

A város március 10-én engedélyt adott ki a projekt legnagyobb részére: egy 24 millió dolláros, kétszintes, 15.421 négyzetláb méretű épületre. A Johnson&Johnson Vision, korábban Vistak néven volt ismert és a népszerű Acuvue eldobható kontaktlencséket gyártotta. A JAXUSA Partnership és a Johnson&Johnson Vision együttesen a város egyik legnagyobb munkáltatójává nőtte ki magát, 2000 alkalmazottal.

Az épület kibővítése több száz új munkahelyet fog biztosítani a város számára, illetve a hírek alapján új termékek fejlesztésére is sor kerülhet majd. A Johnson&Johnson ezzel a bővítéssel együttesen 10.000 embert foglalkoztat immáron 103 országban. Emellett a vállalat bejelentette, hogy partneri kapcsolatba szeretne lépni a Pfizer és a GlaxoSmithKline-nal, egy új HIV gyógyszer kifejlesztése érdekében. A vállalatok jelenleg felmérést végeznek, melyben azt kívánják megállapítani, hogy a betegek számára az injekciós vagy a kapszulás gyógyszer a hatékonyabb a kezeléshez.

A Johnson&Johnson vállalat részvényei ezen a héten attól függetlenül, hogy a vállalat élen halad a koronavírusos gyógyítás és a megelőzéshez kapcsolódó kutatásokban 5,31%-ot korrigált. Viszont a cég tőkéje stabil, hosszú évtizedek óta jelen van a piacon, termékei keresettek és újabb befektetéssel lépett be az egészségügyi területre. Az amerikai befektetési alapok a jelenlegi gazdasági helyzetben vásároltak a cég részvényeiből

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!