Best of Dividens vagyonkezelt részvénykosár

Az Emerson Electric STEM csomagja

By augusztus 17, 2020 szeptember 30th, 2020 No Comments

Ezen a héten az Emerson Electric  több ezer tudományos, technológiai, mérnöki és matematikai csomagot szállított ki középiskolák számára, a Ferguson-Florissant és a Jennings iskolai körzetekben, illetve St. Louis megyében. A software biztosításával a gyerekek felkészülhetnek az iskolai tanórákra és az új hibrid oktatásra, ami várhatóan egész Amerikát, illetve ezen belül Louisiana-t is érinteni fogja. Ezzel a csomaggal felkészülhetnek az induló B-tervre is, amely szerint az oktatás nagy valószínűséggel ismét otthonról fog megvalósulni. Az adomány az Emerson „We Love STEM” kezdeményezésének része és célja, hogy gyakorlati tudást nyújtson a hallgatóknak. Mindegyik csomag lépésről lépésre tartalmaz oktatóanyagokat.

Az Emerson Electric Company részvényárfolyama ezen a héten 5,02%-ot erősödött. A vállalat éves szinten 2,85%-os osztalékot fizet befektetőinek, amelyből részvényenként 0,42 eurót pont a napokban, azaz augusztus 13-án kaptak meg a befektetők. Az Emerson Electric termékportfoliójához tartoznak ellenőrző rendszerek és automatizált szoftverek folyamatmenedzsmenthez és a különböző ipari felhasználási területekre, energia rendszerek a telekommunikáció területére, klíma rendszerek, valamint szerszámok és tárolási megoldások. A termékei a Fisher, DeltaV, TopWorx, vagy az ASCO márkanevek alatt ismertek.

 

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!