Telemedia részvénykosár

Az Amazon termékei

By szeptember 15, 2020 szeptember 30th, 2020 No Comments
Egyre több az olyan Amazon termék, amit a vállalat erősen népszerűsít, ezzel bestsellerekké váltak.

Az elmúlt hónapokban az online kiskereskedők értékesítései rohamosan nőttek, mivel amerikaiak milliói maradtak otthon a koronavírus miatt. De a fogyasztók komoly biztonsági aggályokat vetettek fel az Amazon tételeivel kapcsolatban az Amazon weboldalán közzétett véleményekben. 2016 óta legalább 1500 bejelentés érkezett a termékekre, melyek közt gyakori volt az olyan probléma, mint a készülék kigyulladása, vagy berobbanása. Szakértők szerint az Amazon termékeinek nagyon csekély része lehet érintett az említett problémákban és többnyire emberi felelőtlenség miatt történnek az említett hibák.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 5,41%-ot korrigált. Több nemzetközi hírújságban megjelent a hír, hogy 20 milliárd dollár értékű részesedést vásárolhat az Amazon az indiai Rliance Industries kiskereskedelmi üzletágában. Jeff Bezos ázsiai leggazdagabb emberével, Mukesh Ambani-val lépne szövetségre, ami akár 40%-os részesedését is jelenthetne Jeff Bezosnak az indiai piacon. A cég hosszútávon egy jó lehetőség, hiszen az online területen vezető szereplő, nagy raktárbázissal rendelkezik és kész a fejlesztésekre is.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!