e-Mobility vagyonkezelt részvénykosár

 

A NIO tervei

A kínai autógyártó, a NIO az év végére jelentette be, hogy január 9-én tartja meg negyedik nagyobb autoshow-ját, melyben bemutatja terveit a 2021-es esztendőre. A vállalat elmondása szerint sorsdöntő fejlesztéseket fognak kivitelezni járműveiknél, főként azok akkumulátorain és önvezető rendszerein. Szakértők egyértelmű véleménye, hogy a NIO ezzel a Tesla sikeres járműve, a Model 3 ellen kíván egy rivális gépet alkotni. A NIO új járműve, az ET7 egy prémium márkás szedán lesz. A cég felmérései szerint sokkal nagyobb a kereslet Kínában a kisebb SUV gépekre, mint a nagyobb crossoverek-re, melyek híressé tették a vállalatot. A NIO ET7 még az idei évben betör a kínai piacra és nagy valószínűséggel már Európában is megjelenik.

A NIO részvényárfolyama ezen a héten 6,49%-t emelkedett. 2019 negyedik negyedévében ténylegesen 8000 autó eladásával a vállalat 400 millió dollárt keresett. 2020 év végén a NIO egy nap alatt 68 millió amerikai részvényt adott el, részvényenként 39 dollárért.

 

Az Xpeng lehet Kína egyik legnagyobb elektromos autó gyártója?

A 2020-as év végén a Deutsche Bank elemzője, Edison Yu 58 dolláros célárat határozott meg a kínai autógyártó számára, mely több, mint 30%-kal haladja meg a 2020.12.18-i árfolyamot. Az Xpeng részvényei a bejelentés után 3,4%-kal emelkedtek. Az elemző szerint a NIO, a Li Auto, a WM Motor Technology Group és a Tesla mellett, az Xpeng is vezető szerepet fog betölteni a kínai autópiacon a jövőben. A legfőbb érv a vállalat mellett annak innovatív hozzáállása az új generációs járművekhez. A Tesla-val ellentétben, az Xpeng a Lidar radarrendszer technológiát fogja felhasználni, hogy okos autókat építsen. Az Xpeng elmondása alapján az új járművek tesztelése már megindult, minden lehetséges környezetben.

Az Xpeng részvényárfolyama ezen a héten 2,29%-ot emelkedett. Xpeng erős szállítási számot jelentett novemberben, az eladások 40%-kal nőttek az októberi szintről. Az Xpeng több, mint 2 milliárd dollárt gyűjtött be decemberben azzal, hogy mintegy 48 millió új részvényt adott el. Az Xpeng részvényeinek vásárlása hosszabb távon jó lehetőség, hiszen a vállalat prémium kategóriájú elektromos járműveket, köztük a G3 terepjárót és a P7 négyajtós szedánt forgalmaz Ázsia számára.

 

Az Amazon és az RIL küzdelme

Továbbra is folytatódik az Amazon és a Reliance Industries Ltd küzdelme az indiai növekvő online kiskereskedelmi piac felett. A két vállalat továbbra is szinte tükrözi egymást a stratégiákban, hogy a fogyasztók számára legelőnyösebb kiskereskedelmi projekteket tudják megalkotni. India területén az online piac (beleértve a streaming szolgáltatások) az elkövetkezendő években akár a duplájára is nőhet az elemzők meglátása szerint. Az elmúlt években az Amazon, úgy, mint a RIL, több vállalatba fektetett be. Olyan szegmenseket célzott meg, mint a fintech piac, online platformok, a pénzügyi szolgáltatások piaca (BankBazaar), könyvkereskedők és sok más egyéb kiadó. A legfrissebb adatok szerint az idei évben az Amazon már az indiai gyógyszerpiacba is beléphet.

Az Amazon részvényárfolyama 2,66%-ot emelkedett ezen a héten. A válság felgyorsította az internetes rendeléseket. Ez egy olyan piac, amelyet az Amazon ural, a válság felgyorsította az online vásárlás tendenciáját és így az Amazon a világ e-kereskedelem vezetőjeként elfoglalt státusza szerint továbbra előnyökhöz juthat a jövőben is.

 

 

 

Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

 

USA és Kína együttműködése az Amgen révén

A múlt hónapban Bob Bradway, az Amgen vezérigazgatója segített elindítani egy új programot, amelynek középpontjában a rákkutatás felgyorsítása áll az Egyesült Államok és Kína közötti nagyobb együttműködés révén. Bradway részvétele a projektben tükrözi az Amgen határozott elkötelezettségét mind Kína, mind az onkológia iránt. A vállalat stratégiai együttműködést kezdett el a BeiGene nevű rákközpontú biotechnológiai céggel, amelynek székhelye Kínában található. Az együttműködés magában foglalta azt, hogy Amgen megvásárolta a BeiGene 20,5%-os tulajdonrészét és bejelentette, hogy a vállalatok számos gyógyszert fognak elérhetővé tenni a világ többi országaiban is.

Az Amgen vállalat részvényei ezen a héten 3,14%-ot emelkedtek. Az Amgen a világ egyik vezető független biotechnológiai vállalatává nőtte ki magát, világszerte több millió betegnek biztosít gyógyszereket. Több amerikai pénzügyi elemző szerint 2021-ben az Amgen részvényei 21%-ot nőhetnek a vállalat kilátásai alapján.

 

A Becton Dickinson 1 milliárd injekciót biztosított

Az Egyesült Államok egyik kiemelkedő egészségügyi vállalata, a Becton Dickinson and Company a világ minden országába több mint 1 milliárd injekciós eszköz „pandémiás megrendelést” teljesített a Covid-19 elleni védőoltásokra az év utolsó hónapjában. A Becton teljesítménye jelentős, tekintettel arra, hogy az világszerte hatalmas az igény a fecskendőkre. Több országban is megkezdték az oltásokat, miután a Pfizer és a BioNTech által készített oltásra megadták az oltási engedélyt. A Moderna Covid-19 elleni oltása várhatóan elnyeri az Egyesült Államok engedélyét is. A Becton Dickinson, a világ legnagyobb injekciós eszközgyártója szerint az egymilliárd mérföldkő „tükrözi” a világ kormányainak elkötelezettségét.

A Becton Dickinson részvényei ezen a héten 0,9%-ot emelkedtek. A Becton Dickinson a világ legnagyobb orvosi sebészeti termékeinek gyártója és forgalmazója. A Becton Dickinson vállalat diagnosztikai műszereket és reagenseket, sejt-képalkotó rendszereket is gyárt. A Zacks elemzői szerint 2021-ben a vállalat részvényét érdemes nagyobb mennyiségben vásárolni.

 

A Johnson&Johnson vakcinája ismét tesztelés alá került

Országosan továbbra is nő a halálesetek és a COVID-19 pozitív eseteinek száma. A Pfizer és a Moderna vakcinája két adagot igényel, míg a Johnson&Johnson oltása nem. Az egészségügyi vezetők úgy vélik, hogy a vállalat terméke megoldás lehet az oltások gyorsabb kivitelezésére, ezért a múlt hónapban az UAB elkezdett részt venni a Johnson&Johnson vakcinájának tesztelésében. Mint sok gyógyszergyártó, a Johnson&Johnson is idejének nagy részét a Covid-19 oltásra fordította.

A Johnson&Johnson részvényárfolyama 2020 december utolsó hetében 3,22%-ot emelkedett. A járvány kitörésekor a Johnson&Johnson gyorsan csatlakozott az amerikai kormány egészségügyi összefogásához, 456 millió dolláros forrást gyűjtött össze egy vakcina kifejlesztésére.

 

 

 

Telemédia vagyonkezelt kosár

 

A Microsoft kibertámadás alatt áll

A világ egyik legnagyobb technológiai vállalata, a Microsoft még a tavalyi évben jelentette be, hogy többször is behatolást észleltek a rendszerükben, melyeket eddig orosz hackerek támadásaként jelentettek be. A Microsoft egyik leányvállalata, a SolarWinds rendszere még tavaly márciusban észlelte a támadásokat. A cég terméke főként nagyobb vállalatok számára biztosít menedzsmenttel kapcsolatos rendszereket, így ezek védeleme kritikus a Microsoft számára. Az eddigi bejelentések alapján a hackerek az USA azon kormányzati rendszereit is megcélozták, melyek az említett programot használják. A Microsoft bejelentette, hogy mindent megtesz a veszély elhárítása érdekében.

A Microsoft részvényei 0,15%-ot korrigáltak. Dan Ives, a Wedbush vezető technológiai elemzője szerint a Microsoft a következő évben 16%-ot nyerhet, mivel a felhőalapú számítástechnika „átalakuló világi trenddé” válik. A vállalat három átfogó szegmensre tagolódik: a termelékenység és az üzleti folyamatok, az intelligencia-felhő és a személyes számítástechnika. A Yahoo által megkérdezettek szerint 2022-re 300 dollár felett is lehet a Microsoft részvényárfolyama.

 

Az Apple is követi riválisait

A 2020-as év utolsó hónapjában az Apple összecsukható iPhone prototípusain tartóssági teszteket hajtottak végre. A vállalat ezzel megtette az első lépést, hogy piacra tudják dobni az innovatív Iphone készülékeket, ezzel felvéve a versenyt a Samsung és Huawei hasonló technológián alapuló készülékeivel. Állítólag két különböző prototípust teszteltek a kínai Shenzhenben, a Foxconn gyárban. A Money tajvani kiadvány beszámolója szerint a két prototípus telefon megfelelt a tartósság belső tesztjein a Foxconn gyárban. Az Apple viszont bejelentette, hogy csak az egyik megoldást tervezik piacra dobni.

Az Apple részvényárfolyama ezen a héten 0,55%-ot emelkedett. Az iPhone bevétele kissé csökkent a költségvetési 2020-ban, a nem iPhone termékek értékesítése 30%-kal nőtt évről évre az iPad, a Mac és az Apple Watch ellátási korlátok ellenére. A Morgan Stanley elemzői szerint ennek a lendületnek a 2021-es év első felében is folytatódhat a legújabb termékek megjelenése, a fejlesztések és az online eladási számok miatt.

 

A SAP egészségügyi platformja új helyen tarol

A malajziai Thomson Hospital Kota Damansara (THKD) új SAP-rendszereket, illetve a Microsoft Azure felhőinfrastruktúráját is beépíti rendszerébe, hogy javítsa a beteg ellátást, miközben növeli a működési hatékonyságot. Az egészségügyi csoport 2020 novemberében kezdte meg telepítési tervének első szakaszát, amely magában foglalja az SAP vállalati erőforrás-tervezésének (ERP) és olyan egészségügyi ajánlatoknak a megvalósítását, mint az SAP Patient Management és a SAP Cerner i.s.h.med. A THKD ezzel az új rendszerrel valós idejű irányítópultot biztosít a személyzet számára, amelyet az orvosi dokumentumok távoli eléréséhez, a betegélmény kezeléséhez, a kellékek megrendeléséhez és a számlázási folyamatok felgyorsításához használhatnak.

Az SAP vállalat részvényei ezen a héten 3,33%-ot emelkedtek. A SAP állománya egyre nagyobb árfolyamot érhet el, miután bejelentette, hogy Qualtrics egysége tőzsdére fog kerülni. A Qualtrics, amely az ügyfélkapcsolati szoftverekre szakosodott, várhatóan legalább 12 milliárd dollár értékű lesz. Az amerikai központú vállalatot egyébként 8 milliárd dollárért vásárolta fel az SAP még két éve-a tervezet alapján a német cég amerikai leányvállalata, az SAP America tulajdonában lesz az összes B osztályú részvény, ez egészen pontosan 423,2 millió papírt jelent, ezzel ők maradnak a Qualtrics többségi tulajdonosai.

 

 

 

Kopernikus vagyonkezelt részvénykosár

 

A McCormick ízesebbé teszi a 2021-et

A McCormick&Co bejelentette, hogy 710 millió dollár készpénzért megvásárolta az ízesítőkkel foglalkozó céget, a Fona International-t. A szakértők szerint a Fona felvásárlása megerősíti a McCormick globális növekedési stratégiáját, mivel a Fona kibővíti a cég technológiai platformját és erősíti képességeit. Lawrence Kurzius, a McCormick vezérigazgatója szerint az akvizíció hatásai rövid távon látható lesz a vállalat bruttó bevételi jelentésein. A Fona az utóbbi hetekben a második felvásárlás a McCormick számára. Novemberben a cég bejelentette, hogy 800 millió dollárért megvásárolta a Cholula anyavállalatát, melyek szintén ételízesítőkkel foglalkoznak. A McCormick részvények 11,3%-kal gyarapodtak 2020-ban, míg az S&P 500 index 15,4%-kal emelkedett az adott időszakban.

A McCormick vállalat részvényei ezen a héten 2,28%-ot emelkedtek. A McCormick vezetői továbbra is azt várják, hogy az otthoni főzési trendek 2021-re is magas szinten maradnak és legfrissebb elemzésük szerint az élelmiszer-szolgáltató kiskereskedőknél és a csomagolt ételek óriásain keresztül is növekedhet a cég termékei után a kereslet.

 

A Colgate Indiában terjeszkedik új termékével

A vezető szájápolási termékeket gyártó Colgate-Palmolive bejelentette az ayurvéda alapú olaj termékének elindítását, kiterjesztve portfólióját a naturals szegmensben. A Colgate felmérései alapján India területén hatalmas a kereslet a gyors higiéniai eszközökre és termékekre. A Colgate Vedshakti terméke évszázados teszteléseken alapszik, a cég szájápolási szakértelmével kombinálva. Az Indiában kutatott és tervezett termék antioxidánsokban gazdag növényi alapanyagokból készült, ez lehetővé teszi a Colgate számára, hogy hatékonyan és környezettudatosan legyen képes biztosítani a készítményt a vásárlóknak.

A Colgate-Palmolive részvényárfolyama ezen a héten 0,55%-ot emelkedett. A Colgate-Palmolive három kulcsfontosságú területre és néhány célra összpontosít. 2025-ig a műanyaghulladék egyharmadának megszüntetését, új anyagok felhasználásának lehetőségét szeretné bevezetni, ezen kívül csomagolását 100%-ban újra feldolgozhatóvá szeretné tenni. A Colgate-Palmolive részvénye hosszútávon vételre ajánlott a Commerzbank elemzői szerint.

 

A McDonald’s-ra is kihat a brexit

A walesi McDonald’s a napokban nyilatkozta az ügyfeleknek, hogy egyes menüpontok és salátalapanyagok nem lesznek továbbá elérhetőek éttermeikben a Brexit után. A McDonald’s szerint további menü elemek is eltűnhetnek az étlapról a jövőben. A vállalat szóvivője a WalesOnline-nak elmondta, hogy a vállalat nem számított ellátási problémákra és igyekeznek megfelelően eljárni a kialakult helyzetben. A szakértők szerint aggodalmak merültek fel a cég körül, különösen, mivel a Brexit ügylet befolyásolja az élelmiszer-ellátást, és továbbra is komoly esély van arra, hogy az élelmiszerárak emelkedni fognak.

A McDonald’s részvényárfolyama 1,51%-ot emelkedett az év utolsó hetében. A befektetők erősséget remélnek az McDonald’s vállalatól, hiszen nemsokára megjelenhetnek az elmúlt negyedév vállalat pozitív adatai. A bevételre vonatkozó Zackskonszenzus becslés 5,37 milliárd dolláros nettó árbevételt tervez, ami 0,41%-kal magasabb az egy évvel ezelőtti időszakhoz képest.

 

 

 

Best of Dividends vagyonkezelt részvénykosár

 

A General Mills felülmúlta a várakozásokat

A General Mills a vártnál erőteljesebb árbevétel-növekedésről számolt be fiskális második negyedévében, amelyet az elemzők szerint a Covid-19 járvány tovább erősített. A cég beszámolói szerint a járványhelyzet amerikai polgárok milliónak főzési és étkezési szokásait változtatta meg. A Reuters korai jelentése a Golden Valley-i General Mills számairól igen pozitív. A cég 688,4 millió dolláros, azaz részvényenként 1,11 dolláros eredményt ért el, szemben az egy évvel ezelőtti időszak 580,8 millió dollárjával, vagyis részvényenkénti 95 centtel. Az egyszeri tételek nélkül a korrigált nyereség 1,06 dollár volt, jóval meghaladva a 97 centes elemzői becslést. Az árbevétel 7%-kal, 4,72 milliárd dollárra nőtt, míg az elemzők 4,65 milliárd dollárra számítottak. A vállalat gyorsan elkészíthető ételeiből származó bevétele 18%-kal nőtt, csakúgy, mint a házikedvencek számára forgalmazott élelmiszerekből származó nyereség.

A General Mills részvényei a héten 0,56%-ot korrigáltak. A General Mills arra számít, hogy a megnövekedett otthoni élelmiszer iránti keresletet 2021-ben is megmarad. Seeking Alpha elemzői szerint a vállalat várhatóan továbbra is erőteljes növekedést fog elérni 2021 fiskális harmadik negyedévében és hosszabbtávon vételre javasolják a vállalat részvényeit.

 

A Munenchener Rueckversicherung leállította a részvények felvásárlását

2020 második negyedévében a Munich Re. a COVID-19-hez kapcsolódó veszteségeket összesen mintegy 700 millió euró összegű viszontbiztosításként regisztrálta. Ezeknek a veszteségeknek a legnagyobb része a nagyobb kiesések fedezésére vezethető vissza. A cég beszámolói alapján az élet- és egészségügyben, valamint a vagyon-balesetbiztosítás egyéb ágaiban nem tapasztalható radikális visszaesés. A Munich Re. ennek ellenére kielégítő, 600 millió eurós bevételről számolt be a második negyedévben. Ennek oka az átlagosnál alacsonyabb veszteség, likviditás és az ERGO biztosító jó teljesítménye. 2020. február 26-án a Munich Re. bejelentette, hogy a 2020-as és a 2021-es közgyűlés között legfeljebb 1 milliárd euró összértékű részvényeket vásárol vissza. A COVID-19 terjedése miatt viszont a Munich Re. 2020. március 31-én bejelentette, hogy további értesítésig a COVID-19 terjedésével kapcsolatban befejezi a 2020/2021-es részvény-visszavásárlási program végrehajtását. A napokban a vállalat bejelentette, hogy 2021 január végén újabb felmérést fog végrehajtani, hogy ismét eltudják indítani a kereskedést.

A Munich Re. ezen a héten 0,41%-ot emelkedett. A Munich Re. vezetősége nemrég jelentette be, hogy zökkenőmentesen visszatér a pandémiát megelőző 2,8 milliárd eurós profitszintre. A csoportos díjbevétel 2021-ben mintegy 55 milliárd euróra fog emelkedni a társaság vezetői szerint.

 

A Sanofi regionális betegséget előzött meg

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Sanofi a világ egyik vezető gyógyszeripari vállalata új megállapodást írt alá gyógyszeradományokról az elhanyagolt trópusi betegségek felszámolására irányuló speciális erőfeszítések fenntartása érdekében. Az új, ötéves, 25 millió USD értékű megállapodás (2021–2025) értelmében a Sanofi támogatni szeretné a WHO globális programját, egy Afrikában gyakori alvási probléma elleni készítmény kifejlesztésére. A Sanofi elkötelezettsége az alvási problémák megszüntetése iránt változatlan maradt a járványhelyzet ellenére is. A WHO szerint a Sanofi beavatkozása miatt a betegségből nem lett országos közegészségügyi probléma.

A Sanofi S.A részvényárfolyamai ezen a héten 0,77%-ot korrigáltak. A Sanofi éves szinten 3,15 eurót fizet részvényenként. A Sanofi részvényvásárlása jó ígéret lehet a jövőben, hiszen a GlaxoSmithKline céggel alkotott vakcinájuk jövő év végére jelenik meg ami védelmet biztosíthat a tüdőbetegségek ellen is.

 

 

Egyedi részvény

 

Az Aflac hatalmas lehetőségeket ígér

Az Aflac, az Egyesült Államokban a kiegészítő biztosítások és termékek vezető szolgáltatója egymillió dollárt ígért a Morehouse Orvostudományi Iskolának. A finanszírozás az intézmény kutatási és oktatási programjait támogatja Amerikában a folyamatban lévő opiod válság kapcsán. Az Aflac biztosító a Morehouse Orvostudományi Iskolának öt éves, 200.000 dolláros támogatást biztosít. Ez a program segít megérteni az opioid-függőség erejét és veszélyeit, míg a levont tanulságok, tényeken alapuló vitákat indít el arról, hogy miként lehet kezelni az amerikai vidéki opiod függőséget és milyen hatással lehet a fekete közösségre. Aflac büszke arra, hogy szponzorálja ezt kezdeményezést, amelynek célja, hogy akkor segítsen az embereknek, amikor a legnagyobb szükségük van rá. Ezenkívül az Aflac biztosító ma már elmondhatja, hogy az az egyik vállalat a Fortune 500 vállalat közül, amely több mint 50 millió ember védelmét segíti Japánban és az Egyesült Államokban működő leányvállalatai révén, ahol vezető kiegészítő biztosító. Az Aflac gyorsan készpénzt fizet, ha a kötvénytulajdonosok megbetegednek vagy megsérülnek. A több mint hat évtizede működő Aflac a leányvállalataival együtt folyamatosan biztosítási kötvényeket bocsát ki, ami segítséget adott és ad a kötvénytulajdonosoknak, hogy a helyreállításra összpontosítsanak, és ne a pénzügyi stresszre.

Az Aflac Life Insurance Japán egy vezető egészségügyi és daganatos betegség esetére szóló kiegészítő biztosítást biztosító Japánban, ahol minden negyedik háztartás él ezzel a szolgáltatással. Az Ethisphere pénzügyi társáság már 14 egymást követő évben az Aflac Incorporated-t a világ egyik legetikusabb vállalatának ismerte el. 2020-ban a Fortune 19. alkalommal vette fel az Aflac Incorporated céget a világ legjobb cégeinek listájára, a Bloomberg pedig felvette az Aflac Incorporated céget a nemek közötti egyenlőség indexébe, amely nyomon követi az állami vállalatok pénzügyi teljesítményét. A 2020-as év gyengébb volt az Aflac Inc.-nél, a Covid 19 és néhány vállalatspecifikus tényező hatása miatt az üzleti visszaesés tapasztalható volt. 2020 első kilenc hónapjának eredményeit a biztosítási termékek értékesítésének csökkenése szenvedte el. Az Egyesült Államok biztosítási szegmensében csökkenést tapasztaltak a COVID miatt bevezetett társadalmi távolságtartás miatt, ami 2020 március közepétől korlátozta a személyes értékesítési lehetőségeket. Az alacsony kamatlábak szintén nyomást gyakoroltak a befektetési és biztosítási kedvre. A befektetők tehát óvatosak lettek a vállalattal szemben, ugyanis egy év alatt 13%-ot csökkent a részvényárfolyama, amely szembe megy az ipar 7,9%-os esésének. A társaság az online értékesítés felé fordult. A termékfejlesztés, a járvány állapotok helyreállítása és a Japan Post-tal való szövetség kombinációja 2021-ben fontos növekedési mozgatórugóknak számít. Az Aflac valószínűleg 2021-ben nyerni fog az Argus Dental&Vision felvásárlásával. Az Aflac fogyasztói piaci platformja továbbra is a növekedés pályáján áll, a kórházi, baleseti és daganatos kiegészítő termékek bejelentése várhatóan 2021 elején fejeződik be.

Az Aflac biztosító részvényárfolyama ezen a héten 1,44%-ot emelkedett. A társaság 2021-ben az életbiztosítás beépítését is tervezi. Az életbiztosítások hozzáadása tovább segíti az eladások növekedését. Az Aflac azon dolgozik, hogy növelje a marketinget az új termékek ismertségének terjesztése érdekében.

 

A Samsung ideális lehetőség

A Samsung Electronics a dél-koreai technológiai óriásvállalat vezetője, a mobiltelefonok trendjének megfelelően a masszív eladásra fókuszál, különösen a vállalati felhasználók számára. A globális technológiai piac Thaiföldön növekedésben van. Az előrejelzések szerint 2021-ben a Samsung globális bevétele 5,64 milliárd dollárt érhet el, szemben az idei becsült 5,42 milliárd dollárral. Thaiföldön a mobil készülék szegmensének bevétele az előrejelzések szerint 2021-ben elérheti a 73 millió dollárt. A Samsung azon dolgozik, hogy biztonságot nyújtson a Knox-szal és más technológiai cégekkel együtt, mint például a Microsoft, a Google és a VMware. Illetve a Samsung szeretné növelni a vállalati felhasználók számát és annak nagyságát. 2021-ben a Samsung olyan eszközöket tervez forgalomba hozni mind táblagépek, mind okostelefonok kategóriáiban, és vállalati felhasználók számára, amelyek viszonylag olcsó kategóriájúak. Több hírportál megerősítette, hogy a Samsung a jövőben masszív eszközöket szeretne kínálni a versenytársakéihoz képest mintegy egyharmadával olcsóbban, megfizethetőbb áron. 2020-ban a Samsung mobileszköz-szegmense vezető szerepet töltött be a vállalati felhasználók számára, ez lefedte a piaci részesedés több, mint felét.

A Samsung Electronics részvényei ezen a héten 10,07%-ot emelkedtek. A Samsung Electronics várhatóan 37%-kal növeli az osztalékkifizetést. Az utolsó 10 év alatt a Samsung Electronics átlagosan évi 24%-kal emelte osztalékját. A Seeking Alpha elemzői a Samsung Electronics-ot potenciális részvényesként tekinti.

 

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá