A német informatikai szolgáltató, a Bechtle bejelentette, hogy tagja lett a Microsoft Intelligens Biztonsági Szövetségének (MISA).

A Microsoft azért indította el az egyesületet, hogy összefogja a szoftveres szolgáltatókat és a kiberbiztonsági ágazat biztonsági szakembereit. A Microsoft Intelligent Security Association olyan független szoftverszolgáltatókat foglal magában, amelyek integrálják informatikai biztonsági termékeiket a Microsoft termékeibe, a kiberfenyegetések elleni védelem kiépítése érdekében. A Bechtle célja a Microsoft és a nyilvános ügyfelek számára biztosított megbízható Microsofttermékek közötti együttműködés javítása. A vállalat felügyelti szolgáltatások széles skáláját kínálja az ügyfeleknek a felhőalapú Microsoft 365 és Azure szolgáltatások üzemeltetéséhez.

A vállalat részvényei ezen a héten 7,7%-ot estek, míg a Microsoft részvények 0,4%-ot korrigáltak. A Bechtle legnagyobb üzleti területe 66% körüli forgalmi részesedéssel rendelkezik. Elmondható az is, hogy nagy az igény a modern munkahelyi megoldásokra, a felhőalapú struktúrák fejlesztésére, de az alapvető informatikai infrastruktúrára és az informatikai biztonsági szolgáltatásokra is, ami miatt a Bechtle AG. részvénye a jövőben is jó megoldás lehet.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!