Telemedia részvénykosár

A Microsoft újításai

By augusztus 10, 2020 október 1st, 2020 No Comments
Két technikai óriás, a Microsoft és a Samsung a együttműködést jelentett be szolgáltatásai és termékei között, ideértve a mobil alkalmazások Windows 10 rendszeren történő használatát és az xCloud játék rendszerrel kapcsolatos funkciókat.

Ezzel hivatalossá vált a két fél közötti partneri kapcsolat meghosszabbítása. Ezen felül a Microsoft tárgyalásokba kezdett a ByteDance Ltd-vel, hogy megszerezze a Tik Tok amerikai szekcióját. A döntésre azután került sor, miután az amerikai elnök, Donald Trump bejelentette szándékait az alkalmazás betiltására az országban.

A vállalat részvényei ezen a héten 3,64%-ot emelkedtek. A Microsoft azért is lehet jó megoldás egy portfolióban, mert az intelligens cloud üzletág bevétele évek óta folyamatosan növekszik, illetve az üzleti folyamatok divízió bevétele a koronavírus időszakában is folyamatosan emelkedni tudott az online irodai munkavégzésnek köszönhetően.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!