A Google lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Google Pay alkalmazáson keresztül bankszámlát nyissanak, a Citigroup és a Stanford Federal Credit Union társasággal együttműködve a következő évtől.

Hasonló működéssel, mint a PayPal, Venmo és Square Cash App alkalmazás. Az Alphabet az utóbbi pár napban is emelkedő trendet produkál, egy hónapos távlatban nézve pedig 9,9%-os ár erősödésről beszélhetünk.

Az Alphabet részvényárfolyama ezen a héten 2,92%-ot emelkedett. Az Alphabet vállalat vásárlása a jövőben is jó megoldás, hiszen piaci vélekedés szerint a hirdetési pénzek a marketing alapú üzletek gyengélkedése és a hirdetők legújabb kori megfontoltsága ellenére is utat fog majd találni a keresőóriáshoz. Az Alphabet vállalat részvénye egy kiváló lehetőség, hiszen egy részvényért már négy számjegyű kifizetés várható, a vállalat az internetet folyamatosan uralja, illetve a cég társadalmi felelősség szerepvállalása is jelentős. A cég jelenleg is ernyővállalatként működik.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!