Best of Dividens vagyonkezelt részvénykosár

A General Mills felkerült a JUST listára

By 2020.10.27. október 28th, 2020 No Comments
A General Mills felkerült az éves Forbes és JUST Capital „Forbes JUST 100” listájára, amelyek Amerika legrangosabb vállalatainak lettek kialakítva.

A JUST lényege, hogy olyan vállalatokat tűntessen ki, amelyek büntetés nélkül végzik munkájukat, illetve bizonyították környezettudatosságukat. A General Mills az élelmiszerek és italok ágazat listájának élén áll, és Amerika JUST vállalatainak 23. helyezettje, elismerve elkötelezettségét a munkavállalók, az ügyfelek, a közösségek, a környezet és a részvényesek kiszolgálása iránt. A General Mills az elmúlt három évben kétszer is az iparág vezetője volt. A vállalat-ot elismerték ezen felül a „Dolgozók” kategóriában tanúsított hozzáállásásért és elért eredményekért.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 0,95%-ot korrigált. Amerikában olyan népszerű márkákat birtokol, mint a Betty Crocker, Cherrios, a Green Giant és a Pillsbury. A cég arra törekszik, hogy az élelmiszerboltok polcait megtöltse a koronavírus idején is, ezért többfajta új levest és müzlit dobott az idén is a piacra.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!