Telemedia részvénykosár

Az Amazon további 5 AWS régiót jelentett be

By 2020.11.09. No Comments
Az Amazon Web Services (AWS), az e-kereskedelem fő Amazon.com felhőalapú számítástechnikai ága, a napokban azt közölte, hogy 2022 közepére indít egy második felhőinfrastruktúra-régiót Indiában, az egyre növekvő ügyfélkör kezelésére irányuló bővítési terveinek részeként.

Az AWS még 2016 júniusában indította el az ázsiai-csendes-óceáni régiót, hogy segítsen az indiai ügyfeleknek költségmegtakarításban, növeljék az új termékek és szolgáltatások piacra jutásának sebességét, és gyorsan bővítsék földrajzi infrastrukturális lábnyomukat. Világszerte az AWS-nek 77 elérhetőségi zónája van 24 infrastrukturális régióban, és bejelentette 15 további rendelkezésre állási zóna és további öt AWS-régió indítását Indiában, Indonéziában, Japánban, Spanyolországban és Svájcban.

A vállalat részvényei ezen a héten 9,05%-ot menetetek előre. Az Amazon Air két, Amazon felirattal rendelkező Boeing 737-800 típusú teherszállító repülőgéppel bővíti Európában működő teherszállító repülőgépeit. A két gépet a németországi lipcsei repülőtéren fogja üzemeltetni, a célja, hogy kiszorítsa a FedEx-et és a UPS-t Európából. Az Amazon vállalat gyorsan reagált a koronavírus megjelenésével okozott boltbezárásokra, letarolta az e-kereskedelmi piacot az alacsony árak, a gyors kiszállítás és a hatalmas választék miatt, ami a jövőben is folytatódhat.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá