Az Egyesült Államok kormánya a hét elején aláírta a Pfizer COVID-19 vakcinájának 100 millió adagjának megvételéről szóló megállapodást, amely ezen a héten már sürgősségi felhasználási engedélyt nyerhet az FDA-tól.

Mivel ez a mennyiség csak 50 millió amerikai számára elegendő, így a szakértők szerint az Egyesült Államokban a nyárra nem tudják beoltani a teljes lakosságot. A kimaradó vakcinákat a Johnson&Johnson termékével fogják pótolni, ha azok sikeresen átmentek az FDA tesztjein.

A Johnson&Johnson vállalat részvényei ezen a héten 1,78%-ot emelkedtek. A Johnson&Johnson társaság termékei több éve vezetik mind az egészségügyi termékek, mind a babaápolási termékek piacát. A Morgan Stanley elemzői szerint kiváló osztalékállományal rendelkezik a Johnson&Johnson. A cég több tíz éve nyereséges, jövedelmét folyamatosan növeli és 30 milliárd dollárnyi likvid készpénzzel rendelkezik. A cég kapitalizációs tőkéje 402,65 milliár tőkéje.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá