Kopernikus részvénykosár

A SAP új innovatív programja

By augusztus 24, 2020 szeptember 30th, 2020 No Comments

A vállalat legújabb terméke, az AppDynamics SAP Peak célja a szervezet rendszerének legfontosabb elemeinek kezelése. A teljesítményfigyelő eszközök átfogó köre összekapcsolja a SAP rendszerét a vállalkozásokkal, melyben a valós idejű üzleti környezetet alakít ki. A SAP terve, hogy ezzel, hogy megmutassa a felhasználók számára termekéinek kiválóságát egy éles üzleti helyzetben. Brian Paul, a Cisco/AppDynamics vállalati fejlesztési és stratégiai ügyvezető igazgatója szerint az SAP Peak célja, hogy kiküszöbölje az olyan hibákat, mint például az alapvető tranzakciók késése és a hosszú átfutási idő.

Az SAP vállalat részvényei ezen a héten 0,6%-ot emelkedtek. Az SAP vállalat lehetővé teszi az üzleti folyamatok racionalizálását a jövőben is. Az SAP olyan vállalati rendszereket használ, amelyeket más cégek is szívesen alkalmaznak, szoftverjeivel segíti a jövő kommunikációját és fejlődését. Az SAP a robot technológia és a mesterséges intelligencia fejlesztésén kívül az irodatechnika és a home office területén is tevékenykedik, illetve erőteljes a cég felhőhasználatának növekedése.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!