A Microsoft a napokban lehozta hivatalos előrejelzéseit új konzoljának értékesítése szempontjából.

Az új generációs Xbox Series X és S eladásai a napokban meghaladták a 3 millió példányt, ezzel a vállalat eddigi legsikeresebb konzoljaként került be a hírekbe. Ennek ellenére Phil Spencer, a Microsoft Gaming alelnöke bejelentette, hogy a konzolok gyártását szüneteltetni fogják, mivel újítani akarnak a gépek vizuális rendszerén. A Microsoft szerint, bár a Sereis X és S támogatja a Ray-tracing technológiát, mely napjaink egyik leginnovatívabb vizuális technológiája, mégsem sikerült a Sony Playstation 5-höz hasonló eredményeket felmutatni grafika szempontjából. A tervek alapján még a jövő év áprilisában megjelennek a felújított konzolok.

A vállalat részvényei ezen a héten 2,32%-ot emelkedtek. Több szakértő szerint a Microsoft építette a legjobban ki a felhőrendszerét a pénzügyi szolgáltatók és a vállalkozások számára. Mivel a cégek több okból is a felhőben tárolják az adataikat és kihasználják a mesterséges intelligenciát, a Microsoft szoftverjei továbbra is jó vállalat lehet költségoptimalizálás, működési hatékonyság, jobb betekintés, új üzleti modellek generálása miatt a kis-és középvállalkozó és a lakosság számára is.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá