Telemedia részvénykosár

A Microsoft Chilében terjeszkedik

By 2020.12.14. No Comments
A Microsoft bejelentette a „Transforma Chile #ReactivacionDigital” projektjét, amely a vállalat 28 éves története során az ország legjelentősebb beruházása.

A chilei Microsoft Cloud rendszer növeli a távoli munkakommunikációt és az oktatást olyan szolgáltatások révén, mint például a Microsoft Teams, emellett javítja a chilei vállalkozások megbízhatóságát és szolgáltatásainak méretét. Ezen túlmenően a Microsoft kidolgozott egy átfogó készségtervet akár 180.000 chilei vállalkozó számára, valamint egy helyi vezetőkből álló tanácsadó testületet, hogy befogadó lehetőségeket teremtsen a digitális gazdaságban való siker érdekében. Az IDC kutatása szerint a Microsoft, partnerei és a felhőfelhasználó ügyfelek együttesen becslések szerint 11,3 milliárd dollár új bevételt hoznak a cég számára, és a következő négy évben becslések szerint 51.000 új munkahelyet teremtenek a chilei gazdaságban.

A vállalat részvényei ezen a héten 0,51%-ot korrigáltak. A Microsoft részvényei a hétvégére 212 dolláron zártak. A cég fejleszt fogyasztói és vállalati szoftvereket. A Zacks elemzőinek felmérése szerint a Microsoft részvényei el fogják érni a 300 dollárt a következő évben. A Microsoft a Windows operációs rendszereiről és az Office termelékenységi programcsomagjáról ismert. A fejlődés a felhőhasználat miatt biztos, és ezt segíti tovább a vállalat által indított Azure Communications Services szolgáltatás, amely felhőalapú hang- és video hívásokból, csevegésből és telefonos szolgáltatásokból áll.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!