Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A Johnson&Johnson és a Covid

By november 16, 2020 No Comments
A Johnson&Johnson élen jár a COVID-19 elleni oltás létrehozatalában.

A vezérigazgató úgy nyilatkozott, hogy a COVID-19 vonatkozásában nincs versenyjogi kérdés, mindent megtesznek a vakcina mielőbbi publikálása érdekében. Az is nyilvános immáron, hogy a vállalat a Pfizer segítségével alkotta meg a készítményt. A vállalat még januárban megkezdte a gyógyszer készítését, amikor a COVID először megjelent. Az is kiderült, hogy a Johnson&Johnson az Ebola, Zika és HIV kezelésére használt rendelkezésre álló adatokat és kezeléseket használta fel a koronavírus elleni vakcina fejlesztésére.

A Johnson&Johnson vállalat részvényárfolyama ezen a héten 5,38%-ot emelkedett. A Johnson&Johnson vállalat részvényei hosszútávú befektetésre alkalmas, a cég mögött stabil babaápolási, tisztálkodási szereket, egészségügyi termékeket gyártó és forgalmazó részleg áll. A cég törzstőkéje folyamatosan nő és a vállalat 58 éve található meg a New-York-i tőzsdén. A Johnson&Johnson éves szinten 5,53% osztalékot fizet.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!