A Colgate-Palmolive Company bejelentette a 2025-ig tartó Fenntarthatósági és Társadalmi Hatás stratégiáját, meghatározva kulcsfontosságú intézkedéseit és célokat kitűzve 2025-re és azon túlra.

A Colgate 2025-ös fenntarthatósági és társadalmi hatású stratégiája több ambícióra is összpontosít: a jólét és az inkluzivitás előmozdítására, segíteni az embereket az egészséges szokások kialakításában, valamint a környezet megőrzésére. A Colgate már keményen dolgozik ezen célok elérésében, a vállalat három kontinensen már piacra dobta első újrahasznosítható fogkrém tubust, és tovább fejleszti ezt a technológiát az ipar fenntarthatósági átalakulásának felgyorsítása érdekében. A cég célja a bambusz fogkefék sikeres globális bevezetése felnőttek és gyermekek számára, további fejlesztésekkel, ezzel a csökkentve a fogkefék műanyag tartalmát.

A vállalat részvényei ezen a héten 0,31%-ot korrigáltak. A Colgate-Palmolive egy erős vállalkozás, amely jelenleg felárral kereskedik hasonló területen megtalálható a társaival szemben. A táraság részvényeit a Seeking Alpha elemzői részvényvásárlásra javasolják, ugyanis a cég magasabb értékelése teljes mértékben figyelembe veszi a szabad cash flow és a bruttó fedezet legutóbbi javulását.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!