Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A Medtronic és a Foxconn parteri kapcsolata

By június 29, 2020 október 1st, 2020 No Comments
A Medtronic és a Foxconn Technology Group üzleti csoportja bejelentette, hogy a Foxconn sikeresen teljesítette a Medtronic szabályozási és minőségi követelményeit, amelyek szükségesek a vállalat saját gyártású ventilátorai gyártásának a megkezdéséhez az Egyesült Államokban.

A Medtronic és a Foxconn jelenleg 10.000 szellőztetőt tervez gyártani a következő évben a Foxconn Wisconn-völgy Tudományos és Technológiai Parkjában. A ventillátorokat kizárólagosan a cég fogja forgalmazni. „Egyetlen vállalat sem tudott eddig eleget tenni a szellőztetőkkel szemben támasztott azon igényeknek, amelyek kritikusak a COVID-19 elleni küzdelemben. A Foxconnn-nal való egyesülés azonban növeli tudta termelési kapacitásainkat, ezzel megfelelve a megnövekedett igényeknek”-mondta Vafa Jamali, a vállalat alelnöke.

A vállalat részvényei ezen a héten 7,42%-ot estek. Hosszútávon a cég részvényei viszont több elemzőház szerint is vételre ajánlottak, hiszen a vállalat egyre többet költ a katéterezés és a szívkamra egészségügyi termékek fejlesztésére és vezető ebben a szegmensben.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!