e-mobilitás

Az Intel új biztonsági rendszerrel állt elő

Az Intel a héten bemutatta azokat az adatbiztonsági és adatvédelmi frissítéseket, amelyek bevezetésre kerülnek a készülő Ice Generation kódnevű, 3. generációs Intel Xeon processzorokhoz, melyek kifejezetten az adatközpont-platformok megfelelő működésére lettek kiépítve.

Az Intel új beépített terméke lehetővé teszi az alkalmazások számára, hogy védett szoftveres területeken fussanak, hardver alapú memória titkosítást biztosítva, amely teljes mértékben elkülöníti az alkalmazások kódját és adatait a memóriában. A vállalat ezzel biztosítja az alkalmazásfejlesztőknek, hogy munkájukat biztonságosan meg tudják védeni a kalóz programoktól.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten.0,52%-ot emellkedett. Az cég azért is jó megoldás a jövőben, mert az amerikai kormány engedélyezte, hogy a Huawei-nek bizonyos termékeket eladhasson. A cég PC üzletágára jótékony hatást gyakorolt a 10 nanométeres technológiára való átállás.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá