Kopernikus részvénykosár

A McCormick ebben a negyedévben is jól tejesített

By július 13, 2020 október 1st, 2020 No Comments

A McCormick nyeresége a második negyedévben meghaladta a Wall Street várakozásait. A Hunt Valley-ben működő fűszerkészítő 195,9 millió dollár (részvényenként 1,46 dollár) nyereséget jelentett be a második negyedévben, mely csak 31%-kal múlta alul az előző évi 149,4 millió dolláros, vagyis részvényenként 1,12 dolláros bevételt. Kiigazított alapon a McCormick nyeresége 27,8%-kal növekedett, 197,9 millió dollárra, részvényenként 1,46 dollárra. Az értékesítés a május 31-ével záruló három hónap során 8%-kal, 1,4 milliárd dollárra nőtt, szemben az előző évi 1,3 milliárd dollárral. A devizaárfolyamokhoz igazítva a McCormick árbevétele 10%-kal nőtt meg az idei évben.

A McCormick vállalat részvényei ezen a héten 0,57%-ot emelkedtek. Elmondható, hogy a vállalat az élelmiszer eladás területén vezető szereplő. Többször tudott az elmúlt években megújulni és az elmúlt években folyamatosan tudott emelkedni a cég részvény árfolyama, így a vállalatot a Morgan Stanley is befektetésre ajánlja A McCormick&Company cég kapitalizációs tőkéje mára már eléri a 19,8 milliárd dollárt.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!