A Zacks Equity Research a kozmetikai termékeket, köztük a The Estee Lauder Companies Inc, a Coty Inc. COTY, Helen of Troy Limited HELE és Inter Parfums Inc. (IPAR), illetve a L’oreal-t és a Beiersdorf termékeit ajánlja.

A The Estee Lauder Companies bőrápolási portfóliója egy ideje már jól teljesít. A 2021-es pénzügyi év negyedik negyedévében a bőrápolási kategória eladásai 47%-kal nőttek az előző évhez képest. A vállalat arra számít, hogy a 2022-es pénzügyi évben továbbra is szilárd növekedésnek lehet tanúja a Skin Care kategóriában. A menedzsment a legutóbbi eredménybeszámolójában kijelentette, hogy optimista három, nemrégiben bevezetett bőrápolási innovációval kapcsolatban. Ezek a következőek: Estee Lauder új Advanced Night Repair Eye Matrix, La Mer The Hydrating Infused Emulsion és Clinique Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum.

Az Estee Lauder részvényárfolyama 2,58%-ot emelkedett ezen a héten. 2021 májusában a vállalat újabb lépést tett Skin Care üzletágának bővítése érdekében, amikor lezárta a DECIEM Beauty Group Inc-ben lévő tulajdonrészének növelésének első szakaszát. Az Estee Lauder Companies erős online üzletággal rendelkezik, és arra számít, hogy ez lesz a következő évek egyik fő növekedési motorja. A vállalat új technológiákat és digitális élményeket vezet be, beleértve az online foglalást minden egyes üzletben történő találkozóra, a hűségprogramokat és a magas szintű mobilszolgáltatásokat biztosít.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!