Most 28 elemző vette górcső alá a Beiersdorf állományát. Az alacsony és a magas alacsony célár közötti tartomány 83,00 és 122 euró között mozog.

Korábban az elemzők a vállalat részvényét egyöntetűleg tartásra javasolták, de most ez közel sem közös álláspont. Több elemző cég ugyanis vásárlásra bíztatja a befektetőket a Beiersdorf részvényeivel kapcsolatban. A vállalat kapitalizációs tőkéje mára már több, mint 20 milliárd euró. A Beiersdorf fogyasztási cikkek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Két szegmensben működik: Consumer Business és Tesa Business. A Consumer Business szegmens bőr- és testápolási termékeket kínál. A Tesa Business szegmens öntapadó rendszer- és termékmegoldásokat kínál az ipar, a kézműves vállalkozások és a fogyasztók számára. Ez a szegmens az autóipar, az elektronika, a nyomdaipar és a papír, valamint az építőipar számára kínál megoldásokat. A vállalat termékei közé tartozik a Nivea, az Eucerin, a La Prairie, az Elastoplast, a Labello és számos ismert márka.

A Beiersdorf vállalat szóvivője a napokban kijelentette, hogy 2021-ben értékesítési fellendülésre számítanak. A Beiersdorf részvényárfolyama ezen a héten 1,22%-ot emelkedett. Ebben a hónapban derült ki az is, hogy a Beiersdorf leányvállalata Hamburgban egy exkluzív Nivea-egységet építene fel Studio Blue néven.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!