Az AliExpress új csapatot hozott létre a déli kereskedelmi központban, Sencsenben, amely a városhatárokon átnyúló online kereskedőinek kiszolgálására hivatott.

Több nagy kínai márka, amelyeknek az Amazonon a hamis vásárlói vélemények elleni fellépés során bezárták a boltjait, csatlakozott az AliExpresshez. Az AliExpress, az Alibaba Group Holding e-kereskedelmi óriás által működtetett globális piactér, bővíti jelenlétét a sencseni kereskedelmi központban, ahol a határokon átnyúló kereskedők gyorsan növekvő közössége az Amazon által nemrégiben végrehajtott, több ezer online bolt bezárását eredményező kemény fellépést szenvedett el. Az AliExpress közölte, hogy jövő március végéig nyolc üzletbővítő központot kíván nyitni Kína-szerte. Ezenkívül az Alibaba a South China Morning Post tulajdonosa lett.

Az Alibaba részvényárfolyama ezen a héten 3,26%-ot emelkedett vételi pontjára. Az Alibaba.com betiltja a kriptovaluta-bányászati eszközök tengerentúli értékesítését. Wang Chengwen az Alibaba egyik vezetője szerint az AliExpressen lévő kereskedők száma majdnem megduplázódott az elmúlt évben, bár pontos számot nem közölt.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!