A JP. Morgan Chase&Co. Egyesült Államok egyik legnagyobb és legösszetettebb pénzügyi intézménye, a második legnagyobb bank a világon, több mint 2,5 billió dollár vagyonnal rendelkezik.

JP. Morgan Chase-nek a koronavírus megjelenés ellenére kiváló éve volt 2020-ban. Míg Amerikában a gazdaság lassan haladt, a Bank több, mint 29 milliárd dollár nyereséget termelt. A JP. Morgan Cash milliárdokat különített el a lehetséges hitelveszteségek fedezésére a tavalyi év második felében.

A JP. Morgan részvényárfolyama ezen a héten 1,61%-ot emelkedett. A JP. Morgan Chase több mint 30 milliárd dolláros teljes tartalékkal zárta az évet. A JP. Morgan bankárjai azt feltételezik, hogy Amerikában a munkanélküliség 2021-ben 7,3%-kal nőhet és a bruttó hazai termék (GDP) a 2021-es évet 2,4%-os csökkenéssel zárhatja 2019 végéhez képest. A JP. Morgan részvénye stabilitást adhat, mivel kiszámítható pályával rendelkezik.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!