Electronic Arts Inc. piacra dobta a várva várt első személyű lövöldözős játékot, a Battlefield™ 2042-t.

Az úttörő technológiával, a Frostbite játékmotor alkalmazásával hajtott Battlefield 2042 akár 128 játékos mérkőzéseit kínálja a legújabb konzolokon és PC-ken. A játék epikus pályákat, dinamikus világot vezet be, és jelzi a modern beállításokhoz való visszatérést, ami a járművek, fegyverek és egyéb eszközök révén megnyitja a magával ragadó sandbox játékmenetet. A videojátékokat gyártó Electronic Arts rekord eredményt ért el a szeptember 30-án zárult legutóbbi pénzügyi negyedévében, a bevétel megduplázódott az egy évvel ezelőtti negyedévhez képest.

Az Electronic Arts részvényárfolyama a héten 8,97%-ot korrigált. Viszont az előző negyedév erős eredményei lendületet adhatnak az Electronic Arts-nak a forgalmas ünnepi vásárlási szezon előtt. A negyedév kedvelt játéka a FIFA 22 volt. A 2022-es pénzügyi év első felében a focihoz kapcsolódó játék mintegy 100 millió játékost vonzott. Az Electronic Arts még akkor sem látott visszaesést a játékaira fordított kiadásokban, amikor egyes országok kijöttek a világjárvány okozta zárlatból. A menedzsment emelte az egész évre vonatkozó előrejelzését.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!