A Roche bemutatta a héten a cobas 5800-at, egy új molekuláris diagnosztikai rendszert a vizsgálatokhoz való hozzáférés bővítése és a betegellátás javítása érdekében.

A Roche várhatóan 2022 harmadik negyedévében kapja meg az amerikai élelmiszer- és gyógyszerhatósági engedélyt. A cobas 5800 rendszer a Roche Molecular portfóliójának kompakt új tagja, amely hatékonyságot, egyszerűséget és időszerű eredményeket biztosít minden méretű laboratórium számára, hogy a klinikusok gyorsan meghatározhassák a legjobb kezelési stratégiákat betegeik számára.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 1,97%-ot korrigált. A Roche a világ legnagyobb biotechnológiai vállalata, amely valóban differenciált gyógyszerekkel rendelkezik az onkológia, az immunológia, a fertőző betegségek, a szemészet és a központi idegrendszeri betegségek területén. A Roche világelső az in vitro diagnosztika és a szövetalapú rákdiagnosztika területén is, és élen jár a cukorbetegség kezelésében.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!