Telemedia részvénykosár

Az Apple újabb fejlesztése

By 2020.11.16. No Comments
Az Apple nagy Mac eseménye alatt három új számítógépet adott ki-egy új MacBook Air-t, egy 13 hüvelykes MacBook Pro-t és egy új Mac mini-t.

A három számítógépben az M1 chip a közös. Ez a ARM vállalat tervezésein alapuló nagy teljesítményű kártya az Apple Silicon csomag részeként került be a gépekbe, mely a vállalat elmondása szerint, a vállalat eddigi leginnovatívabb alkotása lett. Az Apple jelenlegi beszámolói alapján mind három gép akkumulátor ideje 18 órás aktív üzemidőt biztosít, köszönhetően az új energiacelláknak és a chip-ek teljesítményeinek.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 0,48%-ot menetelt. Az Apple esetében szeptemberben a Goldman Sachs szerint az iPhone gyártója tartásra minősült. A vállalat AR fejhallgatón és AR szemüvegen dolgozik és ezek hamarosan hivatalosan is piacra kerülhetnek. Az elmúlt négy évben Tim Cook, az Apple vezérigazgatója többször is elmondta, hogy az Apple a technikai újítások területén és a mesterséges intelligenciában a vállalat az amerikai gazdaság fontos részévé válik. Az olyan vállalatok versenyében, mint a Google, a Facebook, a Microsoft és a WIMI, a vállalat továbbra is vezető szereplő. Az Apple a hardver, a szoftver, az alkalmazásbolt, a fejlesztők és a kiskereskedelem zárt hurkú ökoszisztémáját hozta létre.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá