Telemedia részvénykosár

Apple innovációja

By október 20, 2020 No Comments
Az Apple bejelentette, hogy kiveszi a vásárláshoz adott vezetékes EarPod fejhallgatókat és telefontöltőket az iPhone dobozaiból.

Az egyetlen tartozék, amelyet a dobozban hagynak az az USB-C – Lightning kábel. Az Apple ezt környezetbarát lépésnek tekinti, mellyel csökkenti termék gyártás során a szén-dioxid-kibocsátást, és lehetővé teszi, hogy a vállalat több eszközt szállítson egyetlen raklapon. A kikerült termékek mostantól kizárólag külön vásárolhatók meg, viszont az Apple 10%-kal csökkentette a fülhallgatók és töltők árait.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 4,32%-ot korrigáltam. Az Apple a héten bemutatta új okostelefonjait. Az iPhone 12-es szériából négy készüléket mutatott be a vállalat. Tim Cook cége bátrabb és modernebb gondolkodásmódot szeretne bevezetni az új MacBook-k gyártásánál és az új telefonok piacra dobásánál. A vállalat kész felvenni a jövőben a harcot a Samsung-gal, Huawei-jel és a Xiaomi-val is. Az új telefonok támogatni fogják az 5G hálózatot, ami egy átfogó frissítési ciklus kialakulását is eredményezheti. Az Apple hosszútávon jó lehetőség, hiszen a vállalat folyamatosan fejleszti termékeit és bővíti palettáját.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!